Kæmpefod i profil

Orv, jeg troede jeg havde været plaget af vand i læggene/fødderne i den sidste måneds tid...men det har da været peanuts i forhold til situationen nu! Til trods for svømmehal, venepumpeøvelser, zoneterapeut og jeg ska' komme efter jer, så prøv lige at se her:
4477989683_07ea2eb11c

Mal dem grønne og man kan ikke se om det er mine eller Shreks ben!
Nu har jeg ikke noget før-billede at vise, men jeg LOVER: Så freakede lægge og fødder har jeg ikke i virkeligheden! - Altså i virkeligheden som ikke-gravid! Hold nu op, hvor kan jeg bare optræde i et cirkus med de her fødder!
Og kombineret med at det ser rimeligt klammo ud, så gør det oven i hatten også mega-nas!!!
Og noget helt andet - hvad er det lige med alternative behandlere og George Zamfir? SKAL man virkelig behandles til tonerne af panfløjte-supermarkedsmusik? Det stresser jo mere end det gavner!?!?!? Blame it on Zamfir!!!
Comments

Gud ske lov...

4472967917_43dc3fdab6_o
...et øjeblik troede jeg, at skattekronerne var ved at gå helt op i hat og briller. GODT, at det ikke er tilfældet her!!!
Comments

Rock 'n' Rugbrød

4466119347_896e6d1ebd_o
I aften kommer der X-factorfinale og det kan man snildt opleve mig være bedøvende ligeglad med! Kim Larsen sagde noget ganske rigtigt, da han ytrede, at det er et problem at X-factor kan samle 2 millioner danskere foran fjernsynet mens folkehøjskolerne står tomme!
Jeg selv stod af da Thomas Blachman ikke længere var med - han var da det eneste indslag, der var fyldt med fornuftige og vise ord i det glimmershow! At hans mundtøj så ofte formidlede de kloge budskaber på en helt særlig og kryptisk måde, det gjorde jo bare manden endnu mere holde-af-bar!!!
Men altså! Midt i al det hypede X-factor-glitter-døgnflue-tyg-på-nogle-unge-talenter-og-spyt-dem-så-ud-igen-når-vinderen-er-fundet-stads, så bør man lige stoppe op og tænke: Hvad er vigtigt her i livet? Er det at se X-factor...eller er det at bage et rigtigt godt og gedigent rugbrød?
Det er naturligvis sidstnævnte! Gode traditionelle kerneværdier på spiselig form. Bag et rugbrød og mød dine medmennesker over en god skive korn! Snak gerne med mad i munden og kom hinanden ved i en lind talestrøm om livet, virkeligheden, drømme og kærligheden til godt gammeldags bagværk, som hvor forfædre lavede det før der gik showbizz i det hele.
Min X-factor versus rugbrød kommer ikke ud af den blå luft! For nææææ nej, i aften, når det hele løber af stabelen inde i Parken, så vil man kunne opleve min kære broder stå i sit lille Nørrebro-køkken og bage rugbrød mens to musikere akkompagnerer behandlingen af rugkerner!
Dette vil blive live-streamet på storskærm inde på Rådhuspladsen klokken 20.00 og på hans hjemmeside.
Derfor en opfordring: Drop X-factor og få en unik surdejsoplevelse, enten på Rådhuspladsen eller på nettet!
Som min bror selv siger det: "Vi taler levende musik, vi taler tysk surdej, vi taler gratis vidensdeling i et lunkent mediehav! Vi taler kimen til en ny verdensorden!".
Min blog er jo en allerhemmelighedsblog, som min familie endnu ikke kender til (jo min mor kender den, men vi lader begge to som om at vi ikke ved det og det passer mig fint). Jeg ved det nok bare er et spørgsmål om tid før familie og venner finder frem til min blog, men jeg behøver jo ikke ligefrem afsløre mig selv på et sølvfad (som det nok ville hedde på Paradisk Hotelsk...og afslørede jeg egentlig ikke lige mig selv nu i at synes X-factor er noget bæ, men jeg ser gladelig Paradise Hotel...hov altså!).
Nå, men jeg holder min blog inkognito så længe som muligt for familien og derfor linker jeg ikke direkte fra min blog til min brors hjemmeside (han snager bare i sin statistik og ser hvis der nogen har ladet sig omdirigere herfra....Novra - talk about me having paranoia!)
Så adressen, hvor man kan opleve det store Saturday-Surdejs-Show i aften klokken 20.00 kommer derfor i kodeform:
www. navnet på ham den bibelske fyr inde i hvalens mave plus det verdenshjørne, der hverken er øst eller nord eller syd punktum dk.
Comments

Det er jo lige om lidt!!?!?!??!

Nåå, troede I lige at jeg var blog-fraværende fordi jeg lå og fødte eller hva'? Det gjorde jeg så ikke. Men i eftermiddags snakkede jeg i telefon med en veninde, som sagde at nu var der jo kun 3 uger til termin! Og så panikkede jeg - for oppe i mit hoved var der mindst to måneder til! Gik i biffen for at abstrahere fra situationen, men sad med de med sindssyge torturagtige plukkeveer, der ville kunne få hvilken som helst Abu Ghraib-indsat til at afsløre samtlige Taliban-plots!
4465174233_13f0e70332
Og i morgen skal jeg til Odense, hvis jeg føder i toget dertil, så er der altså ikke nogen, der skal forvente at jeg kalder hende Harry!
Jeg er plat, træt og har så meget vand i benene at lægevidenskaben kun kan se måbende til. Jeg må i seng! Godnat fra M
Comments

Barsel - arbejdsmarkedets gave til den højgravide!

Jeg gik på barsel i mandags! Hold da op en luksus! Jeg elsker Danmark - tænk, at det er en selvfølge at man bare kan gå fra og så nyde "sit otium" indtil slaget skal stå. Jeg ku' jo ligeså godt være vokset op i et U-land og være nødt til at gå i marken og hakke et eller andet lige til jeg fødte, for derefter straks at vende tilbage til hakkeriet, medens mit barn lå på jorden med udsigten til en kæmpe uro i form af et baobabtræ.
Indtil jeg begyndte at studere havde jeg en del år et job, hvor der ikke blev skelnet mellem hverdage og helligdage og nat og dag, blev betalt mindsteløn og kunne ikke være med i en fagforening. Jeg var for god af mig og tænkte ikke engang på at råbe op. For mig blev vilkårene "arbejdsnormalen" og jeg kan mærke at den form for vilkår stadig sidder som noget næsten naturligt acceptabelt i mig. Så de efterfølgende arbejder jeg har haft med overarbejdsbetaling, ferie, transport, god løn, betalt barsel, fagforening, overenskomster og alt dét dér guf, det gør at jeg føler mig ovenud priviligeret! Det er en sand luksus - og det bedste er: jeg føler faktisk at jeg fortjener det!!!
Nå, men to dage på barsel indtil videre og S og jeg har rykket helt vildt! Vi har fået skaffet en masse af al det der baby-lir som skal skaffes. Og har fået bestilt en barnevogn. Vi syntes jo ikke vi skulle bruge en million på en sådan - men det ender jo altid med en Lily-model, så nu har vi bestilt en Emmaljunga...
...Til trods for at jeg (jajaja, jeg er højgravid, kolo-enorm og nærtagende) blev noget harm over deres katalog og egentlig ikke ønskede at putte penge i deres foretagende. Se lige det her billede derfra:
4458787899_6b43a0dde0_m
Hvor mange kvinder, som lige har født, ser sådan ud? Taler vi Gucci- eller barnevognsreklame? I det hele taget er kataloget fyldt med magre højhælede kvindfolk. I hvilket parallelunivers ser nybagte mødre sådan ud? Ja, for de går altså ikke rundt herovre i det vestjyske!
Comments

Nogen har puttet drugs i mine ævler!

Er det fordi at jeg er gravid, at jeg har spist otte pink-lady-æbler til morgenmad og er på vej ned i Brugsen for at købe flere?
Comments

Prinsesse æller aaaaj, vi ææælsker vårses bøørn! (Seebach/Cameron-versionen)

4447539718_f402b3197f_o
Hold da helt op, hvor man som kommende mor snildt kan overloade på prinsesse-effekter! Hvorfor er der fx trykt kroner og diademer på så meget af al det baby-grej man skal anskaffe sig?
"Åååårrrhhh, så det bli'r en lille prinsesse?" Hillemænd, hvor får jeg den kommentar mange gange når jeg svarer hvad jeg venter mig.
Men nej, det bliver ingen prinsesse! Det bliver en pige! En god gammeldags pige og ikke en prinsesse! Om det så er det, hun vil klæde sig ud som til fastelavn, så ingen ballade med mig. Men det bliver altså INGEN prinsesse.
Hvad er det egentlig for noget med hele det prinsessehysteri? Hvem gider blive kaldt prinsesse? Jeg ved godt at I sikkert synes jeg er hysterisk, men altså, udover de materielle goder som flotte kjoler, lækre biler og boliger med dertilhørende tjenestefolk, så ser jeg ikke noget attraktivt i at være kransekagefigur, ikke at være i en position hvor man må ytre sine meninger og holdninger, altid skal smile og altid har Se&Hør i hælene og når du er ude til noget officielt tamtam og klipper snore over, så holder du en tale, der ikke engang er dine egne ord. Du har en hofchef, der retter dig ind hvis du siger eller gør noget forkert - det er jo som at ha' strenge forældre til at våge alle dine skridt resten af livet.
Og jeg ved skam godt, at kongehuset også gør godt for mange ting og jeg er da også begejstret for at de kan repræsentere Danmark. Yderligere kan de sætte fokus på nogle vigtige emner/hjælpeorganisationer - men med ihærdigt arbejde, kan vi vel alle det?
Er det eneste en prinsesse kan stræbe efter egentlig ikke popularitet? Eller har jeg overset noget?
Fred være med hvad andre ønsker at titulere deres døtre, men jeg ønsker ikke at min datter vokser op og tror at prinsessetitlen er noget, der er værd at gå efter! Så det gyser altså lidt i mig, når nogen sætter "prinsesse-label" på hende.
Misforstå mig ej, jeg er ikke ude efter afskaffelse af kongehuset. Jeg synes bare man skal lade dem, der er kongelige være kongelige og alle os andre dødelige kan så få lov til at være os selv - i al vores magt og vælde, storhed og styrke!
 
 
PS: Hvad bliver drengene egentlig kaldt? Har man fået en prins? En fodboldspiller? En pirat? En revisor? Har knægtene en "titel" i dur med prinsesse?
Comments

Er det min mås, eller trækker jeg bare en storebæltsfærge efter mig?

4431807012_525a975b7a_m
I stedet for at bruge skattepengene på krudt og kugler og bankpakker, så synes jeg - udover at fikse et par folkeskoler og ordne sygehusvæsenet, at man burde sætte en sæk guldmønter af på finansloven til højgravide. Guldet skal bruges til at sende smertebefængte og bevægelseshæmmede kvinder i kredsløb rundt om jorden. Åååååh, drømmen om at opleve vægtløs tilstand - Den er stor!
Indtil da må jeg nøjes med at gå i svømmehallen. Jeg har stort set ikke benyttet mig at konceptet klorvand siden der var obligatorisk svømmeundervisning i folkeskolen. Jeg bryder mig ikke om at svømme rundt i andre folks bouillon. Ved hvert et svømmetag, får man jo lange hår, plastre eller andre folks sårskorper op mellem fingrene - alt sammen ledsaget af lugten af klor, pomfritter og larm.
Men jeg må indrømme - det er det HELE værd. Jeg har nu gået med rygsmerter i en måneds tid. Har konstant følelsen af at ha' en glødende ildrager stukket op under højre skulderblad samtidig med at jeg har fået påmonteret en usandsynlig stor betonblok på rygsøjlen. Rent fysisk føler jeg, at det var mig alene der byggede Keops-pyramiden. Kan ikke bøje fingre og fødder pga væskeophobninger - Elegant og charmerende tilstand! Jeg er ved at købe mig fattig i fysioterapi, zoneterapi, massage og svømmehalsbilletter. Det påvirker mit humør og jeg bliver kortluntet og ond i sulet. Jeg går på barsel om en uge, og så skifter jeg min folkeregisteradresse til svømmehallens matrikel...
Comments

I stykker og i stå!

Jeg befinder mig i et mentalt ingenmandsland for tiden. Enten har opholdet i det vestjyske normaliseret eller neutraliseret mig eller også kan jeg bare slet ikke overskue andet end at være gravid...hvilket jeg egentlig heller ikke kan overskue. Rent fysisk må hun godt komme ud nu, rent praktisk må der godt gå et års tid. I går morges stod S op til synet af mig, der sad i sofaen indhyllet i en uldplaid, håret sat op i en knold i nakken, brillen hvilende på næsetippen, jeg sad med strikketøjet i skødet og så som toppen af kransekagen Home-shoppingkanalen, hvor nogen overgearede amerikanere prøvede at sælge mig en magisk ovn og verdens bedste støvsuger. Det er fanderme for normalt at gøre sådan noget og for gammelt af en 33-årig! Jeg savner at være noget mere skæv i det. "Mit nye jeg" keder mig - plejer ellers godt at kunne underholde mig selv, men det hele er gået lidt i stå. Jeg er ikke ked af det, ej heller i tophumør - jeg er ligesom bare neutral. Forholder mig holdningsløst til det hele og venter bare på at dagene går. Det er da noget underligt noget. Hvad blev der af det der med at man skal leve hver dag som var det ens sidste? Normalt ville jeg jo bruge sådan en søndag som i dag på at ta' ud og bungee jumpe eller ha' sex med 10 fremmede mænd, lære at danse tango, ta' en smuttur til Paris eller plyndre en bank! Æij altså, sådan noget gør jeg ikke mere...RUSK MIG, jeg er gået i stå!!!
Comments

Kære stork eller julemand, eller bare rette vedkommende...

4401203186_ccb94a8dcc_m
I barselsgave ønsker jeg mig en spritny rygsøjle. Og får jeg en sådan, så laver jeg en giveaway på den gamle.
Comments

Så oplevede man også det!

Jeg bli'r da lige nødt til at berette om en løjerlig aften i selskab med vores allesammens Jascha Richter! Hvem? Ja, du er tydeligvis fra alt andet end et asiatisk land hvis du ikke ved det! Hver gang talen falder på 80'erne, så får S sådan et drømmende nostalgisk mildt og varmt udtryk i øjnene. Så i julegave gav jeg ham en bog om 80'erne, noget Commodore 64-musik OG to koncertbilletter til en akustisk intimkoncert med...hold nu fast, for NU bli'r det vildt: MICHAEL LEARNS TO ROCK! Så forleden troppede vi op til noget intimt musikalsk samvær med 150 andre blegfede danskere i alderen 30-50 år. Derudover var der så en asiatisk delegation i form af 10 begejstrede kvindfolk iført pailletkjoler og højt hår. De sad helt oppe foran...og de var ikke til at styre på en milliard tønder land! Hvor vi andre sad og smilede lidt af musikken, der bragte os tilbage til svedige kinddanse i ungdomsklubben med, for mit vedkommende Thorsten eller Bjarne, så gakkede de 10 kvinder helt ud af begejstring over at være så tæt på deres idoler. Hillemænd! De hylede og skreg og skrålede med, som stod de på et stadion med 50.000 andre MLTR-fans! De var det absolut bedste ved hele koncerten, deres begejstring var voldsomt smittende og fik resten af publikummet - og sågar musikkerne til at grine højt og hjerteligt. Guitaristen fik mellem to numre så også sagt: Ujuj, så forestil jer når der er bare 5000 af dem!!! Har aldrig ejet noget med MLTR, men var skræmt over at erfare, at jeg kendte stort set alle deres numre. Havde konstant oplevelsen af "Hvad? Er det også dem, der har lavet den?". Det var en fin aften - men bestemt takket være den asiatiske fan-delegation! Og så kan jeg på min liste over livets gøremål sætte flueben ud for "Tag til Michael Learns to Rock-koncert"...hmmm hvad er det næste på listen...lad mig se...banko og squaredance...arj vel? Behøver jeg virkelig det?
Comments