Provinsen får os alle en dag...

En mand, en hund, en tjørnehæk
moccasten i Middelfart
tiden står stille - den er faktisk væk
det er du osse, hvis du er smart
Gori, grill og parabol
provinsen får os alle en dag
Hyggekrog med morgensol
til man engang skal bort herfra
(Steffen Brandt)
 
Om to timer skylder S og jeg 1,5 millioner kroner væk...
Comments

L-L. Lecter

Jeg får ærligt talt nogle ret dårlige associationer, når LL bruger denne her sut:
4745538822_428806e0a3
Comments

En æstetisk falliterklæring!

- er borddækningen fra nu af! Jeg har købt engangsservice!!! Paptallerkener og plastikkrus. Der er ikke noget værre og intet kan ødelægge et måltid mad som synet af en gang pap!
Men jeg kan ikke mere! Når jeg ikke rydder op, ammer og skifter ble, så vasker jeg op! Jeg bli'r gammel før tid af det! Der er ALTID opvask. Hvordan kan to mennesker lave så bizar megen opvask? Og lejligheden sejler i vasketøj! Kunne man købe engangssengelinned og engangstøj, så var jeg også ud over hele vasketøjsproblematikken. Hvad med et engangsliv? Brug det, smid væk og ta' et nyt, når det gamle er slidt! Har de liv i Fakta? For så skal det noteres på indkøbssedlen!
LL bliver 7 uger i dag og indtil videre synes jeg mest tiden er gået med at være oldfrue i eget hjem. Jeg synes ikke det er hårdt at få et barn, amme, dikkedikke, sågar manglende søvn osv er nemt nok - det er sgu da husholdningen der trækker tænder ud...og det er rådne tænder med laaaaaaange seje smertefulde rødder!
Comments

Idiotisk opskrift med pokkers også på!

Hvis du gerne vil ha' ødelagt din computerskærm, så tænd først et fyrfadslys! Stil derefter lyset lige bag din bærbare computer - Husk at vinkle skærmen så den står ca. 20 grader skråt over lysets flamme. Lad der så gå en rum tid. Når der lugter af brændt plastik, skal du studse lidt over det, men slå det hen. Når lugten bli'r så slem at det begynder at genere luftvejene, så husk endelig, at du skal IKKE tjekke hvad det er der er årsagen til lugten, du skal blot åbne vinduerne for at få frisk luft. Når der så begynder at tone en mørk plet frem på skærmen, så skal du overveje om den har været i nærheden af en magnet - men slå også dette hen, eftersom der jo ikke er noget billedrør i skærmen. Du er færdig når plastiklugten ikke længere kan holdes væk vha åbne vinduer og når den sorte plet er blevet på størrelse med en ok stor champignon.
Og VUPTI! Så har du et stk. gennembrændt Macskærm, som dog stadig virker...men altså... PEZ OS', hvor er det bare ærgerligt'!!!
4733938982_46e8452cd8
Comments

Tillad mig...

...stolt at præsentere min datter!


Og tusse tak til den dejlige Flo’s-Diner-Flo, som har skænket de nydelige babyklæder!
Comments

Kan nogen mon hjælpe?

Livet med Smartlog er blevet noget så besværligt! Og da det ikke er meningen, at jeg skal blive ond i sulet pga. tekniske besværligheder hver gang jeg vil skrive et indlæg, tænker jeg at tiden er kommet, hvor jeg vil flytte et andet sted hen i cyberspace. Jeg overvejer Blogspot og Wordpress. Er der mon nogen af jer derude, som kan øse ud af jeres erfaringer og fortælle hvorfor jeg hellere skal vælge det ene frem for det andet? Som tak får I denne prægtige video med Happy Dough Boy. Ja den er plat! Og den er også en anelse ulækker...men den er saft suseme også sjov!

Comments

Knæhøj Carzy!

4711061333_5bc9eb967a
Elsker I ikke også bare når det er HOT SOMMER og man kan købe ting til en "Carzy pris"?
Go' weekend! Jeg skal bruge min på at bygge en banankage og spise den i godt selskab!
Comments

Tak

Tusind tak for jeres kommentarer til mit forrige indlæg. Jeg tudede da jeg læste dem, fordi jeg lige pludselig følte, at der var nogen derude, som kunne forstå, som "lyttede" til - og reagerede på nogle ord om min far.
Hvor jeg bor nu er der ingen der har kendt ham og han bliver derfor aldrig nævnt. Jeg har kun oplevet, at når jeg selv åbner op for "far-posen" her, så bliver det mødt af den klassiske danske berøringsangst når emnet falder på død og sorg. Ingen spørger til hvem og hvordan han var - jeg brænder ellers inde med masser af sjove, glade, rørende og dejlige historier.
Min mor fortalte om en kollega, hvis mand døde. Ved gravkaffen havde vennerne i misforstået hensynstagen aftalt ikke at nævne afdøde overhovedet! Enken havde været bundulykkelig over, at der kun blev snakket om vind og vejr! Og det tror da pokker! Hvorfor er vi så klamme ved emnet død? Det burde være ligeså naturligt som at snakke om fødsel? Det kan jo være ligeså overvældende rent følelsesmæssigt - bare med omvendt fortegn!
Min fars gravkaffe bestod af sang, masser af snak, taler, Benny Goodman-musik og et bjerg af ostemadder. Man skal sgu da hylde det liv, der har været levet i stedet for at tie det ihjel (hvis man da kan tie noget ihjel, der allerede er dødt?). For et par uger siden var jeg hjemme i min barndomsby for at flashe Line Louise. Vi besøgte flere af mine fars venner og snakken om ham gik lystigt - det var SÅ dejligt og befriende at mærke at han ikke er glemt, men at hans venner også savner ham og tænker på ham!
Jeg har tænkt over hvad I har skrevet og jeg er mere opmærksom på om "han er her". LL ligger ind i mellem alene for sig selv og griner hjerteligt, jeg er begyndt at forestille mig, at det er min far, der måske laver fjollede grimasser til hende og stryger hende kærligt over ansigtet. Det har jeg ihvertfald valgt at tro! Tak I søde mennesker og Kærlige hilsener fra M
Comments

Kære far

4705060793_22876982f7_m
Den 2. maj fik du et barnebarn i form af den dejligste pige. Hun hedder Line Louise og jeg ville sådan ønske at du kunne ha' oplevet hende...

Hun bærer 25% af dine gener og der er så meget af dit væsen, jeg håber hun har arvet. Jeg håber hun har arvet din helt fantastiske evne til at få folk til at føle sig værdsatte og godt tilpas. Din åbenhed over for alt og alle. Din tro på det bedste i mennesket. Din hang til underlige skæve ting. Din glæde ved at tale og fortælle. Din nysgerrighed, opmærksomhed, omhyggelighed og din kreative evne til at lave snedige Georg Gearløs-løsninger;o)

Jeg er jo egentlig ikke overtroisk, men jeg har alligevel sådan ventet på at kunne fornemme at du "kiggede" forbi og så til hende og os. Jeg har gået og ventet på følelsen af din tilstedeværelse. Men jeg har ikke følt noget. Og jeg forstår ikke hvorfor. Hvor er du? Eller rettere, hvor er følelsen og fornemmelsen af dig? Hvorfor kan jeg ikke mærke noget? Andet end et enormt savn...Selvom man ikke kan forvente noget af en død, så har jeg alligevel en underlig følelse af skuffelse over ikke at ha' "hørt" fra dig...helt åndssvagt, jeg ved det! Men hvor ville jeg dog bare ønske at du var her og du ville kunne se LL, gi' mig et klem og sige: "Hende har I saft suseme skruet godt sammen! Godt gået datter, jeg er så stolt af dig!".

Når hun bliver stor nok til at forstå, så kommer jeg til at fortælle hende om og om igen, at hvis du stadig havde været her, så havde hun haft verdens mest fantastiske morfar...
Comments

Arh, ka' det nu os' pas'?

4692369153_aeff1fd571_m
I går stod jeg nede hos isenkræmmeren, hvor en dame, der ville købe en saftpresser, blev betjent af byens smarteste sælger:

"Jeg si'r dig, man kan køre ALT igennem den her maskine og man bli'r frisk minuttet efter man har drukket det! Godt nok får man ikke fibrene med, men man kan presse alt! Og damen spurgte: "Også bananer, kan man presse dem?", sælgeren: "Ja ja! Man kan presse alt! Der er ikke det du ikke kan få saft ud af!"

Alt? Så var det lige jeg tænkte, at jeg gad da godt at smage et glas saft presset på brosten og beriget uran!
Comments

Shhhhhh...

4688473693_d0a193dbcf_m
Jeg er kommet i en mødregruppe. Jeg VIDSTE det - Min datter er The Golden Ticket til et socialliv her i det lokale! Det er dejligt! Men der er noget galt altså! Hvorfor er det altid, at jeg har lyst til at sige politiske eller pædagogiske ukorrekte ting, når jeg er sammen med folk der ikke kender mig? Det er åndssvagt, for jeg kan godt blive stemplet som værende dum og komplet uansvarlig - og det er jeg altså ikke! Men kender I ikke den der trang man kan få når man fx sidder juleaften i kirken og så bare har sådan en afsindig lyst til at råbe et eller andet frækt eller citere Nietzsche af sine lungers fulde kraft?

Og når jeg så sidder i den mødregruppe, så kan jeg godt spørge om der er nogen der har noget imod, at jeg ryger når ungerne er der (de ved jo ikke at jeg er fanatisk ikkeryger). Eller påstå at jeg da laver grøntsagsmos til mit barn ved at blende McDonalds-fritter. Eller sige at i morgen ta'r vi ned til guldsmeden og få lavet hul i ørerne på ungen eller at jeg gi'r mit barn et ordentligt sprøjt kras parfume hver dag, fordi jeg synes duften af spædbarn er herreklam. Det falder bare ikke i god jord og jeg VED det jo, men hvorfor gør jeg det så? Hvorfor kan jeg ikke bare holde kaje? Jeg er jo ikke interesseret i at folk skal tage afstand fra mig?!??!?!!?
Comments

Indisk på en nutty måde

4682819164_00389df82a_m
I går gik jeg ned ad gågaden i min barndomsby og der stod en meget meget alternativ kvinde der tilbød indisk healing massage i det fri. Man skal jo ikke lade nye oplevelser gå ens snude forbi, så jeg satte mig i massagestolen og sagde "go wild" til hende. Og det gjorde hun: Hun hev mig i fingrene, smurte mine arme ind i noget olie, der lugtede af de der blå bolsjer der ligger i pissoirkummer, rev mig i håret og slog mig til sidst på ryggen med en skovl lavet af træ.

Jeg er i tvivl om jeg kan anbefale det. For selve massagedelen vil jeg så slet ikke kategorisere som massage... men oplevelsen i sig selv var så underlig at jeg alligevel følte mig beriget på en eller anden løjerlig måde!

Og så kan man da sætte flueben ud for Indisk healing massage på sin to-do-her-i-livet-liste!
Comments

Syv sager

For tusinde år siden blev jeg award-tagget af Kirsten og Louise. Og det blev jeg glad og helt rørt over! Og lige siden har det været min dårlige samvittighed, at jeg ikke fik skrevet et indlæg som tak. Nu er jeg så også blevet tagget af Christina og lige nu i denne stund sover min datter, S er på arbejde, underboerne har ikke samleje, rockeren overfor's Harley går ikke tomgang og naboens hujende unger hopper for en gang skyld ikke i trampolin. Der er i det hele taget en guddommelig ro på matriklen...så nu skal der altså skrives tag-award-indlæg!
Det går ud på at jeg skal skrive 7 ting om mig selv. Egentlig har jeg allerede skrevet
10 ting om mig selv før, så jeg tror jeg vil tillade mig, at sætte mine 7 punkter i een kategori og sætte lidt ord og billeder på hvad jeg foretager mig i arbejde og fritid. Det ku' jo meget vel være at I tror, at jeg sidder herovre i det mørke vestjyske og ikke laver andet end at brokke mig, se Lost, æde Ben&Jerrys og gå i Bilka...men det er jo helt forkert - jeg går også i Føtex og spiser til nød Carte d'or!
Nå, men her er lidt om hvad der ellers foregår i mit liv: 
4664403198_d241986800
Min store passion er mit arbejde! Jeg æææælsker det! Efter 10 sabbatår, hvor jeg foretog mig alt godt fra havet, fandt jeg endelig min rette hylde. Her gælder det restaurering af kalkmalerier i en jysk landsbykirke.
 
4663780089_970db58a2e

Jeg har arbejdet en årrække hos Danmarks rareste stukkatører. Her har jeg blandt andet været med til at afforme Bjørn Nørgaards H.C Andersen-skulptur, der står ved Odense Banegård. Man kan sige meget om Nørgaard og jeg indrømmer blankt at rent visuelt er jeg ikke synderligt begejstret for det han laver, men det har altid været sjovt at arbejde med hans figurer. H.C. Andersen var vel nok een af de fysisk største skulpturer jeg har været med til at lave! Og nej, det er ikke mig med skæg, der danser mellem benene på H.C. And!
4663780745_7c46c50be2

Lidt møbelrestaurering er det også blevet til. Jeg boede og arbejdede et halvt år i Berlin, hvor en gammel østtysk møbelkonservator havde taget mig under sin vinge. Det største projekt blev restaureringen af et Michael Rosenberger-flygel fra Wien. I teorien kunne Mozart ha' spillet på det - og det er lige netop den form for historiens vingesus, der gør at jeg elsker mit arbejde!  Jeg er een af dem, der lader sig begejstre ved tanken om "hvis denne dims dog bare kunne tale".
4663780215_b620f95695

Jeg er vild med gips og drømmer om at få mit eget værksted, hvor jeg kan slaske ligeså meget med dette vidunderlige hvide pulver som jeg lyster! Her er jeg i gang med at lave en kopi af Michelangelos Pietà.
4664403742_21d776f8f7

Mere af gips! En kopi af Kommandør Nielsen - et gammelt københavnsk byrådsmedlem...ja, for du troede jo nok lige at det var ham der fra Kentucky Fried Chicken, ik'? Men det er det altså ik'! Originalen er til højre og min kopi til venstre.
4665871422_574f82b0c6

Da jeg så blev gravid måtte jeg jo til at strikke. Det står der i reglerne at kommende mødre skal! Og man skal følge reglerne! Og strikning ku' jeg godt blive ret bidt af! Her er mit første projekt, som gerne skulle komme min datter til gode. Egentlig skulle der hækles nogle kanter, men det har jeg jo så 
af kloge grunde droppet! Og jo jo, vel er den lidt ujævn i det, men jeg skal jo liiiige ind i strikkekampen først. Bare vent, om et par år disker jeg op med sager, der vil få selv Kaffe Fasset til at måbe! 
4665247537_ac3e496822
4665881182_69a37bfb74

Decoupage! Jeg har været bizar vild med decoupage. Var der nogen der sagde Droller Margrethe? Min gamle lejlighed var decouperet fra gulv til loft - det var alt for meget, men processen var sjov. Nu har min hobby dog nået et mere sundt leje og det bli'r til at beklæde en æske eller lignende i ny og næ. Her er så en stol jeg har decouperet...ååh fransk altså, lad os kalde det ved rette navn - ja, jeg har lavet en collage på en stol...collage? Det lyder ski' da også fransk! Så en "klippe-klistre-stol da"!
Slut for nu, man skulle da være et skarn hvis man ikke også benyttede roen til at tage sig en lur!
Comments

Ros fra brigaden

4663986394_4cc5ee9c5f_m
Igennem den sidste måneds tid er mine bryster jo blevet degraderet til ømme og enorme fodersiloer! Derfor tog jeg det slet ikke ilde op, da to fyre i soldateruniform idag sagde "Go'e kasser!" da jeg gik forbi dem nede i gågaden. Normalt ville så åndssvag en bemærkning få mig til at ryste på hovedet - og da især hvis den oven i hatten blev leveret af en mand i millitærtøj (uf!), men jeg kvitterede med et kæmpestort og oprigtigt sommergladt smil og følte, at der var håb forude... håb for mig og mine ellers komplet af-erotiserede bryster!
Comments