Jeg har...

...to dages barsel tilbage og så er det ud i den virkelige verden. Havde møde med min chef i går. Han er verdens rareste mand! Fremover har jeg 1 ugentlig fridag og går en time tidligere end normalt to dage om ugen og kan ellers flexe alt hvad jeg lyster.
Da det er ham der på det strengeste har opfordret mig til at blive gravid, så har han måske også set det som sin pligt at gøre moderrollen lidt nemmere for mig? Hov hov, fik jeg nævnt at jeg også får mere i løn? Færre arbejdstimer - mere i løn, jeg kan ikke se at det skulle være en dum deal?

Nå, men LL er nu i vuggestue og jeg begyndte i går på en gang patswørk! Det skal blive til et hyggetæppe som hun må gylpe på og pudse næse i...for det er jo det hun hele tiden gør - og nu skal hun ha' sit eget sekrettæppe istedet for at bruge mit tøj!

Og som man kan se på den lettere uskarpe video, så hader hun det før det overhovedet er blevet til noget! Ikke ét smil ku' man vride ud af hende! Hun hader det, til trods for at det er lavet med ægte moderkærlighed i hvert et tern...Jeeesus altså, man kan da heller ikke gøre noget rigtigt! Måske det er de gule tern hun ikke ka' li'?? Tror jeg dropper dem - er ikke selv hel lun på dem, eller hvad? Nogen af all you krea-bloggers out there, der har en mening?

Comments

Nå nå dadadaDA!

nylon

Med fare for at blive stemplet som blåøjet og naiv, deler jeg lige ud af den her:
Okay, først finder jeg et par lange dameknæstrømper under sofaen...og det er ihvertfald ikke mine! Jeg tænker "Hmmm...det er da godt, at jeg ved...eller ihvertfald er riiiimelig sikker på, at S ikke er mig utro, for ellers havde han da et forklaringsproblem".
Så jeg slår det hen!
Men da jeg så sorterer vasketøj, ser jeg, at der i bunken ligger et par lange sorte nylonstrømper. Og jeg har altså ikke brugt nylonstrømper siden...siden...hmmm...jeg tror det var en nytårsaften i slutningen af 90'erne. Jeg bruger jo ikke det stads! Min krop får klaustrofobi i nylon! Og desuden har jeg ikke vist mine ben i offentligheden siden svømmeundervisningen i folkeskolen!
"Hmmm...nylon? Okay...det var så lidt sært...men seriøst, S og jeg er sammen hele tiden, jeg kan ikke se hvornår han skulle ha' haft en nylonstrømpebeklædt dame med sig hjem? Eller mand!

Der må da være en naturlig forklaring. Og nu har jeg så skrevet til en af vores venner, der muligvis havde knæstrømperne på da hun og hendes mand besøgte os forleden. Desuden havde jeg 4 overnattende veninder på besøg i slutningen af januar - alle kvindfolk med smukke ben der ofte bliver flashet i nylonhylster!

Så S må bare krydse fingre for at ejer"mændene" melder sig på banen! Ellers koster det røde roser! Og en tur i en løgndetektormaskinen, du!

Comments

Betonjunglesang

Så ska' vi ha' musik i form af lidt ørekrydderi fra denne herre.
Man kan da ikke fortænke mig i, at han var min store gymnasiekærlighed... Og jeg holder ham op på et løfte han gav mig, dengang vi var teenagere og lå der arm i arm. Thi da sagde han til mig, at når han blev rig og berømt, så ville han købe en pels til mig og jeg måtte få mit helt eget kreditkort, hvorpå der stod uanede mængder penge.

Han brygger nu på sit album nummer to og jeg satser på, at det bli'r dét, der fremover sikrer mig et liv i pels og luksus! Og S med jo, for når den glade troubadour kigger den anden vej, bruger vi kreditkortet til at S kan få Appleprodukter en masse, et nyt dragefly og ellers alt hvad han peger på! Joooo, han skal nok blive glad for at jeg kyssede med en musiker dengang da jeg var ung...

Comments

Det går ikke så godt med sommerhusturene lige for tiden

weleda-funny-ad-2
I fredags tog vi til Jammerbugten for at splatte ud i sommerhus sammen med dejlige hende her samt familie. Vi skulle køre lidt over to timer og da vi var halvvejs, opdagede vi, at vores dyner og tøj og LL's grej stadig stod i entréen derhjemme. Eneste vi havde med var nogle ostehaps og 250 bleer, som jeg just havde købt på tilbud.
I Thisted Brugs fandt vi så noget helt særligt udseende sengetøj, så vi havde noget til natten. Uvasket og nyproduceret sengetøj lugter bemærkelsesværdigt ilde, skulle jeg så lige hilse og sige fra mig selv!

Om det var dårlig kemi i sengetøjet ved jeg ikke, men næste dag stod jeg pludselig med det ene ben i graven. Jeg fik det så afsindigt dårligt og havde en hovedpine, der langsomt og smertefuld var ved at tage livet af mig. Jeg har aldrig i min 34-årige karriere som menneske prøvet noget lignende! Vi skulle være kørt tilbage til det vestjyske, men jeg måtte, på sand Maude Varnæs-manér, ind og ligge på langs. Og så lå jeg ellers i to timer og troede for real, at jeg var ved at dø af meningitis eller noget andet hovede-noget.
Og tankerne raserede min hjerne: "Hvad nu med LL? Nu skal hun jo vokse op uden en mor! Hvem skal fortælle hende om den første menstruation? Hvem skal stryge hende kærligt over håret når den første fyr brænder hende af? Hvem skal lære hende at det ikke må trække ind på lænden? Og hvad med S? Skal jeg være een af de der partnere der ligger på dødslejet og forbyder ham at finde en ny kone? Eller er jeg den large type, der insisterer på at han skal finde en ny kæreste og en ny god mor til LL? Skal jeg virkelig dø her? Ved Jammerbugten? Indhyldet i maskiniimprægneret sengetøj til lyden af Rasmus Seebach, der strømmer ud fra en højtaler et sted?

Mens jeg ventede på at S fik forceret snelanskabet og kom tilbage med en bunke Panodiler inde fra civilisationen, diskede Julie op med en buffet af børnepanodiler på likvid form. At omregne hvor mange skefulde et fuldt udvokset menneske skulle ha', tvang mig ud i noget med at bunde flasken, men kom kun til en halv skefuld, så var jeg ved at brække mig! S dukkede op og supplerede med medikamenter og efter et par timer vendte jeg en anelse tilbage til livet. Jeg blev aldrig helt god og måtte sande, at jeg nok ikke lige vandt guldmedalje i kategorien "verdens festligste gæst".

Vi pakkede vores sparsomme grej og da jeg lige skulle tisse af inden afgang, sluttede jeg vores sommerhusophold af med el grande finale, hvor jeg skyllede min spritnye mobiltelefon ud i toilettet...så nu ligger den i en septiktank ved Jammerbugten og det skulle da være noget af en overraskelse hvis jeg nogensinde ser den igen...
Comments

Se, DET er sjovt!

Og når vi nu er ved dukkefilm, så har jeg lige ligget og grinet behageligt meget på grund af den her lille film...

Comments

Sjovt?

karen
Jeg får simpelthen så ondt i maven af Zulu's "Radio Karen". Indtil videre har jeg kun hørt folk grine af det, men så kom Henrik Palle mig til undsætning.
Comments

For Fanø da os'!

vand
S kom hjem fra arbejde i går og foreslog en spontan tur til sommerhuset på Fanø! Go' idé Tex! Vi pakkede grej og en masse brænde, thi en uisoleret bræddehytte på en halvøde ø, kan godt være lettere kølig i årets anden måned!
Og det skal jeg da også lige love for at den var! Man kunne se LL's babyånde som en tyk hvid tåge i stearinlysets skær. Jamen så tænd dog for strømmen si'r den kloge! All rajt, men først skal der åbnes for vandet (noget med vandopvarmeren skal være fyldt med vand før der bli'r sat strøm til! Vand og elektricitet...uhmmm min totaltyndlingskombi).

Og det var aften og det var buldermørkt! Og vandet åbner man for nede i en bette brønd. Så i billygternes skær lagde S sig ned, fik stukket sin arm ned i brønden og fik åbnet for vandet.
Og så tror jeg da nok lige, at der stod en islandsk gejser op af jorden! Hillemænners! Og inde i badeværelset eksploderede bruserens blandingsbatteri og så stod der endnu een af de der gejsere fra Island inde i badet! Action packed Pee-Wee!!!

Udenfor flød brønden over med lynets hast og eneste måde at slukke for vandet på var, at S måtte hoppe i poolen i det milliard grader kolde vand. Det lykkedes at lukke for det og så sad vi ellers i en mørklagt hytte in the middle of absolutely nowhere - på en ø! S i vådt tøj og intet at skifte med. Og klokken var mange! Og der var kun få minutter til LL godnatjazzede! Og jeg havde knæsmerter af karat! Og ingen af os havde spist siden frokost! Og der var koldt! Uhyre koldt! Det var så fesent, men vi tog alligevel beslutningen om at køre hjem igen. Så vi pakkede vores grej sammen og så ville bilen naturligvis ikke starte! ÅÅÅÅHHH, mit liv passerede nærmest revy der i mørket. Men S, den gode automekaniker fik krudt i maskineriet og efter halvanden times øophold befandt vi os atter ved færgelejet. Her byggede vi nogle pølsemadder og drak mælk direkte af kartonen og ventede en lille time på at tage færgen tilbage til civilisationen....

Hjemme igen, LL sov, jeg gik i seng og S faldt i søvn på sofaen efter at ha' set et norsk datingprogram i fjerneren...jo jo, jeg skal da lige love for, at det var en dejlig romantisk getaway vi der var ude på!
Comments

Oh Djæfelskaff!

Meningen var så, at nu hvor LL er startet i vuggestue, så skulle jeg til at være åleslank! Så...

Møgdyre løbesko købt - flueben ud for det!
Køb af ret dyr personlig fitnesstræner - flueben ud for det!
3 af 12 kg tabt - nææææsten flueben ud for det!
En uge på løbebånd med en hardcore meniskskade i knæet til følge - og så også lige et flueben ud for det!

Så nu ligger jeg her med is på knæet og venter på en indkaldelse til noget kikkerttjums på sygehuset!

Februar måned går sgidda vist ikke helt som planlagt...
Comments

Ornlig zyge gangstare banker på

Jamen, så fik ventilationsnegeren besøg. Af alle sine badazzvenner! Her er en brøkdel af dem på vej op af trappenIMG_0215
Det var lidt af et syn, der ventede mig da jeg åbnede døren
IMG_0220
Og så i bad
IMG_0228
IMG_0233 IMG_0238IMG_0235
Og nu sidder jeg så med næsten 200 små løjerlige fyre, som jeg ikke aner hvad jeg skal stille op med, men jeg følte bare en umådelig trang til at eje dem!

...og ellers sker der ikke så meget herovre i det vestjyske, hej hej!

Comments

Skræmt af en furie

stoll
Nå, men i går kørte vi i alt 236 km over østpå for at hente 4 stole, som jeg havde fundet igennem Den Blå Avis. Jeg har været på jagt efter 2-4 af de stole i et år nu og havde endelig fundet nogle. De var velholdte, sorte, firbenede og lige præcis dem det skulle være. Og jeg fik dem pruttet ned fra 3500 til 3000. Så jeg var glad.
Vi kommer så ud til denne her unge og flinke fyr og jeg blev begejstret da jeg med det vuns kunne konstatere, at han var flaming homo. Jeg elsker overgearede bøsser! Så sent som dagen før havde jeg sagt til S at jeg ville ønske vi havde en ekstrem Ole-Henriksentype i vores vestjyske vennekreds og gad vide om man overhovedet nogensinde har hørt om kombinationen "overgearet bøsse" og "vestjysk" i samme sætning?
Nå, men de velholdte stole viser sig at være gennemramponerede og forøvrigt skulle vi nok lige "investere i nye dutter og plastikbeslag til under stolene", oven i hatten manglede et stort stykke finér på een af dem alt sammen kombineret med at meget af malingen var slidt af .
Da jeg konfronterede sælger med, at han havde sagt at de var velholdte, hævede han stemmen et par decibel og sagde:

Sælger:"NEJ, jeg SAGDE at de var ok!!!".
(All rajter, måske vi lige skulle definere 'ok' så? Og han havde altså sagt 'velholdt'!)
Mig: Ved du hvad, jeg tror altså vi må springe fra.
Sælger: Hvis I ikke vil købe dem, så gør i klogt i at forsvinde MED DET SAMME! (Øh ja - troede han vi ville slå os ned og bede om kaffe?)
Mig: Jamen så beklager jeg, men vi er alligevel ikke interesserede
Sælger: UD!!! UD!!! FORSVIND! ER I KLAR OVER HVOR BILLIGT DET ER FOR 4 STOLE??????
Mig: Ja, det havde været billigt hvis de var velholdte!
Sælger: UD!!!! FORSVIND UD AF MIN LEJLIGHED! UD UD UD!!!
Og mens vi finder vej ud undskylder jeg (mærkværdigt nok) dybt og inderligt, at vi ikke har købt hans, undskyld mig, røvelendige stole i pizzeussel forfatning - (det sagde jeg dog ikke, men jeg tænkte det!).

Og så stak vi af og den stadigt skrigende idiot smækkede døren så hårdt efter sig at LL har fået høreskader for resten af livet! Jo, hun har!

Men hold da nu lige helt op, en dramaqueen!!! Og jeg blev sur! I nat, da jeg sad 5 kvarter ved LL's seng og prøvede at få hende til at sove, tænkte jeg på det her enormt temperamentsfulde væsen vi havde truffet. Og så blev jeg så gal på mig selv over, at jeg ikke bare kunne trække på skulderen og sige "sådan en klovn altså", men det nagede mig virkeligt! Jeg tror bare det er fordi, at jeg selv (synes jeg) er et ordentligt menneske, der behandler alle med respekt og imødekommenhed. Måske Bin Laden ville få et spark over skinnebenet, men ellers så er jeg altså et rart menneske. Og så reagerer jeg voldsomt på når nogen overfalder mig og min lille familie...
Jeg reagerer faktisk så meget på det, at der skulle et helt blogindlæg til, før jeg kunne komme af med følelsen af, at ha' fået min dag besudlet af sådan en nar!

Ingen stole, en råbende dramaqueen, 236 km i bil - alt sammen til ingen verdens nytte...fjollet altså!
Comments

Alene helt for mig selv

panda
I dag er LL alene i vuggestue for første gang! Hvor var det dog dumt og naivt af mig at tro, at jeg kunne tage sort mascara på i morges og så ikke ligne en pandabjørn hele vejen hjem derfra!Comments

Familieforøgelse

Om to dage får ventilationsnegeren selskab af 126 ornlige syge fætre! Er der nogen der glæder sig? Jeg gør!!!neger
Comments

Langt inde under huden gemmer der sig en lækker sag! Joooo, der gør!

jane
All rajter, hvor nutty-professor-agtigt er det ikke lige, at jeg nu har købt mig et par løbesko? Og hvor endnu mere crazy-nuts-bananas er det så ikke, at jeg har fået mig en personlig træner? Og hvor ekstremt bad craziness-funky-funk-gøgler-amokkas er det ikke, at jeg ud af 7 dage har givet den gaz-en-masse 5 dage i fittecenteret?

Svaret må være: riiimeligt nuts!

Jeg bli'r slank igen...jeg kan mærke det! Det kommer til mig! Nu sker det sguddadidumdidej hej hej!


...Arj, jeg kan godt høre hvor latterligt det lyder så meget jeg er oppe at køre over det. Men hvis man kender mig, ved man at jeg HADER motion og bevæger mig absolut kun når det er fra stolen og op til buffeten eller fra sofaen og ned på tanken for at købe en bøtte Ben&Jerrys...eller to!

...eller tre - det hændte ihvertfald en overgang når S ikke var hjemme til at sende fordømmende blikke;o)
Comments