Mor er vred og skuffet og ærgerlig...og har også ondt i ryggen!

Nå, men jeg har jo så ikke skrevet et lille stykke tid, fordi mine fingre har været lammet af skuffelse. Vi var de første der var ude at se huset og vi meldte os fluks som interesserede købere. Så flyttede vi mentalt ind i VORES nye bolig, og dagen efter blev vi så ringet op og fik at vide, at nu var det blevet solgt til nogle andre. En liggetid på 9 dage?????? Hvad er det for noget medierne vrøvler om, når de siger at alt er gået i stå og ingen ka' få solgt deres huse? Det er jo løgn! Jeg er så ærgerlig! Jeg er så ovenud hooked på konceptet "hus". Det var et godt kompromis-hus for os: Jeg fik et gammelt hus og S fik sine i-forvejen-istandsatte rum og så var der oven i hatten stadig nogle kælderrum, hvor jeg kunne pudse nogle vægge op og ruske nogle lofter ned! Nå, vi må jo så bare til at indstille os på, at foreløbigt skulle være tre i vores to-værelseslejlighed. Og jaja, det ved jeg godt at man kan være - specielt i København, men nu flyttede vi jo lige netop fra hovedstaden til jydeland, for at kunne få alle disse her mange tusinde kvadratmeter at boltre os på, vores eget hus og egen have - og eget bette træskur, hvori vi skiftevis ku' sende hinanden ud for at snitte træmænd.
Men jeg er sikker på at huset også ligger oven på en gammel indiansk gravplads, der er rotter og der ligger store klumper beriget uran ude i baghaven - og sådan et hus gider man jo ikke engang at ha' - om man så får det kastet i nakken...hmmm...hvem prøver jeg at narre?
Så altså, ej heller noget hus i denne omgang...så må vi hellere se at få gjort rent i lejligheden istedet - nogle gange synes det ellers mere overskueligt at flytte end at skulle støvsuge! PS: Nu kan jeg så godte mig barnligt over, at jeg smadrede deres toilet...Hvis du ikke ka' få det - så ødelæg det! Hell yeah!

kommentarer (13)

Comments

Endnu et hus på bedding!

Ting går så ikke altid som man lige planlægger det! Vi skulle jo ha' været afsted på ferie i mandags. Vi var klar til en spontanrejse, men var åbenbart enormt naive at tro, at vi kunne finde et sted med tørvejr og rimeligt med plusgrader i Europa. Selv i Nordafrika regner det goddammit! Nå, og kombineret med at jeg har fået seriøs ballade med ryggen, der ville gøre en flere-timers-fiksering-i-et-flysæde stort set umuligt valgte vi at blive hjemme...Desuden styrter flyet jo også ned hver gang jeg skal ud at flyve. Det er dog ikke sket endnu, men jeg ved det bare er et spørgsmål om tid! Vi tog til Århus istedet, besøgte venner, gik i biffen og spiste på græsk restaurant - den var meget autentisk, så for en kort stund kunne man jo lege at man sad på Kreta...
Nå, men i og med at rejsen gik i vasken, så kunne vi jo ligeså godt tage ud og helt spontant købe et hus i stedet...så det har vi næsten gjort - ihvertfald oppe i hovedet og har da også meddelt mægler at vi er meget interesserede! Så det på nettet i søndags og så det så i virkeligheden i mandags. Det var fint! Det ku' vi da egentlig godt bruge og har så set det igen i dag sammen med rådgiver-svigerfar - og nu kan vi da bruge det endnu mere!!! På tirsdag får vi tilstandsrapporten og hvis der ikke er de fæleste overraskelser, så springer vi til!
4369728835_c6dcb37265_m
Fik ellers ikke set så meget af huset i denne omgang, da jeg havde travlt med at lege VVS-mand. Da vi kom ned i kælderen var jeg så overdrevet tissetrængende som kun en gravid kan være det. Så jeg lånte toilettet...men det kunne så ikke skylle og man kan jo ikke efterlade andre (eller sit eget) menneskers toilet fyldt med urea - så ville sælger bare synes at vi var herreklamme og ikke sælge til os. Med dette i baghovedet måtte jeg tage action: Skilte cisternen ad, men den teede sig mærkeligt og begyndte bare at rinde. Fandt derefter en gammel urtepotte nede i kælderen og fyldte den op med vand og drønede det i cisternen, hvorefter toilettet bare begyndte at rinde endnu mere. Der havde åbenbart ikke været gennemgang i tusind år, så pludselig var kummen fyldt med en mørkerød rustmasse. Mere vand! Jeg fyldte i et par gange. Urtepotten var fuld af jord, så nu stod jeg pludselig med et toilet, der løb, var fyldt med jord, rust og mit dna på vandig form. Fik fyldt urtepotten yderligere et par gange og nåede at få lavet et farligt vandpjaskeri på gulvet i badeværelset. Turde ikke tage deres håndbroderede håndklæder med monogram og kvaster og tørre op, så til sidst måtte jeg give op og forlade et eksploderet badeværelse med rindende toilet med jord, rust og dna i...Æv!
Comments

Gnæk gnæk...jeg er ikke alene!

4358924966_2784646b5a_o
Jeg er vild med at reflekserne fra svømmepølen får det til at se ud som om at Paradise-pigerne her alle hver og een har strækmærker og appelsinhud på lårene.
Så kan man pludselig sidde her som 7-måneders gravid kæmpekone og føle sig lidt Paradise-lækker...
Update: Æv, ser nu at opløsningen af billedet er ret dårlig, så man ser ikke min pointe så tydelig... Er der nogen, som kan anbefale en billedtjeneste, hvor man kan oploade billederne i en høj opløsning? Jeg bruger flickr og billederne er ALTID kæmpepixelerede at se på...
Comments

Hvornår? Nu! Hvordan? Med fly! Hvorfor? Fordi! Hvorhen? Ved ik'!

4353273960_808cf63436_m
Jeg har vinterferie for første gang siden 2006! S og jeg vil gerne et sted hen før vi bli'r til 3. Et sted som ikke er Danmark og som kan byde på mindst 15 grader og som ikke ligger mere end 4 timers tid i fly væk - og bare 3-5 dages tid. Men hvor kan man tage hen? Nu har vi tjekket rejsesider intenst ud i de sidste tre dage, men kan simpelthen ikke finde noget, der opfylder vores krav...synes ellers vi er nogenlunde beskedne. Det er fuldstændigt lige meget hvor det er, hvad sprog der tales, hvad nationalretten er og hvordan de danser, bare der ikke er sne og is! Nogen der har et forrygende forslag? Og nul putte, vi vil altså ikke til Lalandia...
Comments

Livets allerallerallerALLERstørste spørgsmål - eller bare noget om kannibal-karper!

4350928335_9ff417781f_m
Jeg spiser det her fiskestads på kapselform, for det siger vismændene skulle være godt! Jeg er helt med på, at det lugter og smager af fisk - eftersom de er lavet af det! Fair nok! Men hver morgen når jeg åbner bøtten, mindes jeg lugten af akvariefiskefoder - det der klamme stads i flere farver og i flager! Og jooo, jeg ved skam både hvordan det lugter og smager, fordi min bror engang betalte mig et par kroner for at se mig spise en bette håndfuld fisketørfoder. Men der er noget jeg ikke forstår: Akvariefiskefoder lugter fuldstændigt som fiskeolie - hvorfor? Man har da vel ikke puttet fisk i fiskefoderet? Ja ja, og jeg ved godt alt dét dér med at der heller ikke er babyer i babymad, men babymad lugter heller ikke af små børn, vel? Eller...
Comments

Hold nu op med al den sne!

I går morges lå jeg så på is på en øde villavej! Der var glat, jeg gled og tog fra med maven. Lå i en stor bunke puddersne og overvejede om jeg skulle blive liggende til folk begyndte at stå op, komme på gaden og se mig ligge der storgravid og hjælpeløs. Men eftersom jeg står sindssygt tidligt op om morgenen for at køre på arbejde, kom jeg frem til at jeg nok var blevet dækket af sne før et medmenneske fandt mig liggende der. Åååååhhh, at føle sig alene i sådan en situation!
4347159016_3af450d96a_m
Lå som en døende skildpadde på ryggen og sprællede før jeg kom op at stå. Ingen knogler brækket, ingen knuste hofteskåle eller forvredne ben. Men jeg oplevede for første gang følelsen af at man var bedøvende ligeglad med sig selv og sine lemmer, det var snarere hvordan livet i maven havde det. Hele dagen gik jeg med småkvalme og ingen rumsteren fra mit indre univers. Blev mere og mere urolig. Ringede til vagtlægen sidst på eftermiddagen og før jeg fik set mig om lå jeg på sygehuset med dingelnoter viklet rundt om maven for at tjekke det bette kræs hjertelyd. Blev først rigtig nervøs da jeg hørte hvad sådan et fald kan føre med sig - løsning af moderkage, akut kejsersnit og jeg skal komme efter jer! Så hvad jeg troede bare skulle være et berolig-mig-lige-hr.-vagtlæge-telefonopkald endte med en overnatning på sygehuset. Blev så tjekket igen i dag og endelig sendt hjem. Alt er i skønneste orden og min kommende datter er smaddergod til at slå med hjertet. Er helt rørt over, hvilken service der blevet ydet på den front - bare fordi klumpemutter her ikke kan stå på sine tunge korte ben i snevejr!
Comments

Se en fin een, jeg har fundet på nettet! Gid jeg selv havde fundet på den...

4328767652_923005d346_o
Comments

Smadret!

Her til aften var jeg i Bilka. Jeg var iført uglet hår, min arbejds-fleecejakke, joggingbukser og gummistøvler. Det må altså ikke ske igen! Jeg er blevet sløset. Jeg er blevet som de her amerikanere (arj, det var ikke pænt linket, så det link linkede jeg ikke til!). Vil gerne oppe mig, men er konstant så træt, at der intet overskud er til at putte så meget som en bette smule mascara på. Og hvordan skal det så ikke blive når ungen kommer?
Udbrændt mor i provinsen...det bli'r mig!
UPDATE 4/2 alt for tidligt om morgnen:
Jeg har slettet linket, jeg er træt og i ikke-overskudsagtigt-gravid-humør og magter ikke lige nu at være årsag til at folk føler sig stødt....Amen!
Comments

Hurra for de 2 X-kromosomer!

Hvis ikke det var fordi jeg var begyndt at blogge for et lille års tid siden, så var jeg ikke havnet i Kødbenhavn i weekenden og jeg havde ikke haft den herlige oplevelse det var, at møde to store håndfulde helt igennem prægtige kvindemennesker. Blogtræf - oh hvilken genial idé!!! Snak, samtaler og kage og grin og hygge og kage og samhørighed, udveksling af erfaringer om livet, blogning, forhold, arbejde mm...og fik jeg egentlig også lige sagt, at der var kage? Jeg overloadede på den helt vidunderlige måde når det kom til sisterhood! Det var en rigtig rigtig god oplevelse og jeg er taknemmelig for, at ha' mødt så gode mennesker - personer som jeg ved jeg kommer til at holde fast i. Flere af dem har jeg mødt før - en enkelt har jeg kendt siden jeg var 15. De er nok ikke klar over det, men de har været medvirkende til, at jeg føler jeg er en del af et allestedsnærværende venindefællesskab til trods for, at jeg er venindeløs her i det vestjyske. Bloggeriet og hvad det har ført med sig har gjort det mere mildt, at være tilflytter i vestjyske;o) Jeg elsker at være af hunkøn - for jeg tror, at vi er bemærkelsesværdigt gode til at gøre noget godt for hinanden. "There's a place in Hell reserved for women who don't help other women" - sagt af Madeleine Albright, jeg ved ikke i hvilken sammenhæng, men jeg har set citatet på en to-go-kaffekop for nogle år siden. Og det er sandt: Der er et helvede for kvinder der ikke udøver søstersolidaritet...og i det helvede bliver der spillet radioreklamejingler 24 timer i døgnet, der bliver serveret selleri og lunkent hvedeøl - alt sammen ledsaget af den dér væmmelige lugt fra hyacinter!
Comments