See you later, crocodile! After awhile, alligator!

...hmmm rimer da egentlig sindssygt dårlig??? Begriber ikke hvorfor det skulle være så smart en vending?

What to do? Jeg føler at jeg er gået helt i stå og er ved at bakke ud af Blogland...
Jeg startede med at skrive for små to år siden da vi flyttede til Vestjylland og jeg havde brug for at komme af med mine frustrationer og sure opstød over at være havnet her. Og så handlede det om alle de huse vi var ude at se på. Og om hvor alene jeg følte mig. Og så skrev jeg om graviditet - både den der gik ged i og den der kom en pragtbaby ud af. Og det hele var krydret med mere eller mindre fjollede indlæg om alt og intet.

images
Og nu sidder jeg så her: Med barn, i eget hus sammen med mit livs kærlighed og noget der begynder at lugte af omgangskreds.
Hvad er der så tilbage at skrive om? Der burde være en masse, men jeg kan simpelthen ikke finde på noget. Tror alligevel at provinsen fik mig...jeg er blevet normaliseret og ensrettet. Seriøst, jeg følte mig engang som et spændende og sjovt menneske...nu føler jeg mig bare så kedelig og normal og jeg har ikke lyst til ikke sidde og skrive kedelige og normale indlæg her i min onlinedagbog...
Måske noget nyt kommer til mig i morgen, måske først næste år - jeg ved det ikke, men lige nu er her måske lidt stille - indtil det gakker for mig igen og jeg føler jeg har noget at byde på...

KH M
Comments

Kom så Blogland - show your moovez!!!

Det er jul og selvom man skal være gode mod hinanden året rundt, så er det en fin idé at være lidt ekstra god når det er december. Og jeg taler ikke om at at være god som i god til at spille golf eller til at tale fransk. Jeg taler om at være god af hele sit hjerte og gi' til dem der ikke har så meget som dem, der har mere!

Og ikke at man skal belønnes for at give, men når nu det kan hænge sådan sammen, så er det da det ultimative vind-vind-scenarie.

Jeg taler selvfølgelig om det alle taler om her i vores allesammens del af cyberspace. Det er hjerternes fest og du kan være med
lige her.

Trine og Marina har på ingen tid givet den voldsom velgørenhedsidégaz og et sådan initiativ skal fejres med at være med!

Og så koster det kun en halvtreller (eller mere hvis man vil, det bestemmer man helt selv!)

Comments

Ååååååhhh Anders...din fjollede actionman

Okay, så blev jeg lige forvirret!!! Anders Foghs officielle statsministerportræt er blevet afsløret i dag.
Kan I huske forsiden af de der lægeromaner om Dr. Robert Steffen? Hvis, så behøver jeg vist ikke at sige mere! Nu har vi så Major Krigsglad med danske bøgekviste i håret og Afghansk klippelandskab i baggrunden. Jeg ved ikke en bjælde om fly, men det har fanderme bare at være et nødhjælpsfly der er afbilledet og ikke et kampfly!
Portr_tmaleri_Ander_501697c
Comments