Havelir vol. VI

Nå, er det egentlig ikke lang tid siden, at jeg har skrevet noget om havelir? Om min undren over alle de her løjerlige vestjyder, der pimper deres forhaver med alt muligt skralderværk – heriblandt keramikpadderne, som synes så gevaldigt populære?

Okay, men altså, på vej til og fra arbejde ser jeg hver dag noget rimelig nuts. Seriøst, jeg har ikke lavet filmtrick og klippet noget ind eller noget…jeg har bare filmet en forhave med et bogstaveligt talt, meget eksotisk indslag! Og du skal lige ud at køre lidt med mig inden vi kommer til det løjerlige…køreturen er det man rent filmteknisk kalder “opbygning af super-intense-suspense”!


Nåede du at se den? Er det ikke mærkeligt? Sådan een vil jeg da også ha’!!!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>