Paneler og cellevægge

Nå, men jeg har så været til læge og efter hun havde konstateret et stk kvindemenneske i halv opløsning, gav hun mig en henvisning til en psykolog. Nu skal der gøres rent i hovedet og males med en eller anden lys farve på hjernecellevæggene…

Fik også sagt til min mor, at jeg måske ikke var så ovenud glad som jeg kunne være. Hun var sød og sagde alle de rigtige ting…på nær, dén der ALTID kommer, hvis næbbet hænger: Får du nu vitaminer nok? Jeg tror ikke du spiser helt varieret nok!”….Varieret??? Ha, hun aner vist ikke hvor mange Ben&Jerrys-variationer der findes!

Og noget helt andet, når nu jeg alligevel er igang med at blamere mig med mit småskrøbelige sind, så skete der noget anatomisk sært forleden…og mest af alt er det bare fordi jeg er lidt glad for mit nye kameras makrofunktion, at det lige kommer med her – Men altså, efter at ha’ grædt en halv dags tid, så fik jeg et blåt mærke ved øjet. Kan man virkelig græde sig til blå mærker? For all rajt så da, så kan jeg sætte flueben ud for det!

Dagene går ok. Synes dog ikke, at jeg er særlig god til at forholde mig til andre mennesker lige for tiden. Det er nemmest at være alene. Der er ikke så megen snak, til gengæld laver jeg en masse. Strikker og syr og hækler sågar og lige nu har jeg en pause i noget panelmaling. Jeg maler i bedste Karl-Mar-terapeut-stil, for jeg er kun iført underhylere, fordi jeg ikke ville svine mit tøj til. Og selvom jeg er alene hjemme, så er der alligevel et eller andet grænseoverskridende i at stå og male kun iført sin hud! Jojo, det er lørdag aften, og jeg er nøgen og panelerne bli’r hvide!!!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>