Orkegorkegummiklårke

Dav! Lang tid siden, hva’? Jeg har været pakket lidt væk. Det er ikke fordi jeg bare har siddet og kukkeluret og set ind i en væg og sagt rallelyde…jeg har faktisk været uhyre aktiv. Orker ikke rigtig nogle mennesker og orker egentlig heller ikke at bevæge mig udenfor matriklen, orker ikke modgang og orker ikke at orke.

Men jeg orker at gi’ den gaz med at strikke og male og spartle og save og hamre og sy! Så det gør jeg! Og det gi’r gode og tilfredstillende resultater!

Stik mod hvordan jeg altid har været, så mærker jeg pludselig, at jeg skal ha’ orden og vished i mit liv! Jeg har brug for stabilitet, for at vide hvordan mit liv ser ud flere år frem og for at ha’ et hjem med Monica-Geller-orden! Jeg gider ikke længere at bo et sted, hvor vi skal sparke os vej frem igennem rod og aldrig kan modtage uventede gæster uden at flove os i smadder over hvor rodet her er. Det samme gælder for S, så jeg virker heldigvis ikke hysterisk. Jeg vil bare ha’ ro, orden, mad, sex, kram, omsorg, en større familie*, Ben & Jerrys, en fastansættelse, et mørklægningsgardin til LL og søvn. Sidstnævnte satser jeg på at få i nat, da LL har været på øreklinikken i dag og har fået lagt kloakering ind i begge ører.

Nå, har fået en tid hos psykolog om fjorten dage, håber hun kan gøre noget formidabelt for mig. Min læge opfordrer mig til at køre en gang antidepressiv medicin ned. Men det har jeg prøvet før for efterhånden en del år siden – og det hjalp meget! Men der var også bivirkninger. Som jeg heller ikke orker at skulle bøvle med nu. Så jeg forsøger med samtale, klog mad og måske en anelse motion…

Og altså, alle jeres rigtige dejlige og søde og hjælpsomme kommentarer til mit forrige indlæg – dem blev jeg rigtig rigtig glad for! Tusind tak – de varmede meget – og gør det stadig når jeg genlæser dem!

Nå, men jeg tror jeg er ved at være tilbaus her på bloggen og jeg lover, at det ikke bliver ren Mandejammer i kvindeversion hele vejen igennem;o) Vi skal jo også ha’ det lidt spast, ik’?!

* Jojo Leoparddreng, jeg skylder dig en dunk rødvin;o)

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>