Besøg af Nurse Ratched

I går morges vågnede jeg så op og var fyldt 35 år! Jeg blev fejret godt af min mor, S og LL. Gode gaver og god mad og godt familiært og overskueligt selskab:o)

Men, seriøst, det er gået helt helt bananas det her. Jeg har overhovedet ikke styr på mig længere. Jeg tuder bare hele tiden!

Det var egentlig ikke lige meningen, at jeg skulle til at fylde min blog med en tur igennem en depression. Men sådan er min verden lige nu. Nu begynder jeg så på en gang antidepressiv medicin og om 3-6 uger, kan I se mig skrive overgejlede maniske og nærmest lykkelige indlæg ! Jep! Skal vi ikke krydse fingre for det! Har før været på medicin. Faktisk hele tre gange, men sidste gang er mange år siden, så jeg troede egentlig, at jeg var færdig med det pjat. Men på den igen, op på hesten og gerade aus og så skal alt nok blive godt igen!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>