Sneglelak…uuuuh, pas på! Ordgøgleren er løs!

Glimmeronsdag! Det er et prægtigt koncept, som Julia har sat gang i! Det gælder om at det skal være onsdag og at man så ifører sig noget blingbling, tage et billede af det og så uploade det til Instagram. Jeg går sjældent med blingbling og da slet ikke nu, fordi kontrasten mellem hår og tøj med gylpplamager og så paillietter er for voldsom for mig. For meget snasket og afdanket cirkusartist-ish!

Men Julia har, helt uden at vide det, skænket mig en god barselsbeskæftigelse! I, der har fulgt med på min blog længe ved, at under sidste barsel fik jeg parret skildpadder i folks forhaver, men nu…NU pimper jeg sneglecribs!

Først lakerede jeg løs på alle de snegle jeg mødte og det har muligvis taget livet af nogle af dem. En nat vågnede jeg nemlig i en drøm, hvor en stor fed snegl smurte min nøgne krop ind i neglelak og dér slog det mig, at deres hus vist er åndbart. Så der er nok et par snegle der er gået til pga min naturvidenskabelige uvidenhed. Jeg gik på nettet og googlede lakering af snegle. “Mener du lakering af negle?” spø’r Google? Dumme google, hvorfor skulle nogen dog gide lakere negle???

Deres hus er lavet af kalk og er særdeles åndbart. Men en naturvejleder skriver, at man sagtens kan markere sine negle med neglelak – bare man ikke dækker hele hytten. Så nu er jeg gået over til blot at give dem en glimmerhat på hovedet!

Så hvis nogen skulle få lyst til at glimmerpimpe en snegl på en helt almindelig glimmeronsdag, så husk kun at gi’ den en kalot af lak på låget!
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

4 kommentarer til Sneglelak…uuuuh, pas på! Ordgøgleren er løs!

 1. Øglemor skriver:

  Ahahahahhha – sneglelak. Dét er fannarme sjovt! (Både ordgøgleriet og crib-pimpningen)

  • M skriver:

   Og ve’ du hva’? Jeg har lige fundet ud af, at man kan købe glimmersneglelak for 10,- i Tigeren! Nuuui, der ska’ pimpes!

 2. gravidgrahvad skriver:

  GENIALT! Må jeg godt kopiere konceptet? Vi har nogle kæmpe motherfucker-vinbjergsnegle som godt kunne trænge til lidt pimp.

  • M skriver:

   Ååårh, hvor er du heldig! Vinbjergsnegle er jo som et enormt stort lærred, der bare går rundt og venter på at blive malet på! Håber du uploader nogle billeder af dem efter endt pimpning!!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>