Hiroshima og Nagasaki go home!

Kender I det med at man skal ha’ transporteret en fyldt-til-bristepunktet-baby-tisseble fra puslebordet og nedenunder i stueetagen og videre ud i skraldespanden?

Og kender I så det, med at man synes man slipper for transporten af bleen ved blot at kyle den ud over trappegelænderet fra 1. sal og ned i entréen?

Jep? Nåmmen, kender I så også det med, at når bleen rammer gulvet, eksploderer den i et inferno af små opsugende gelatineagtige gule kugler, der står i en sand piz-sky ud over hele gangen? Det kender jeg nu! Og det kan kun anbefales, hvis man synes det er fedt at dekorere hele sin entré med børneurea på geleform!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

16 kommentarer til Hiroshima og Nagasaki go home!

 1. Anne Sofie skriver:

  Only you!!!!!!
  Nu smutter jeg i seng med et smil på læben og en lille latter i min mave.
  Du forstår sgu at male nogle rigtig fine billeder i mit sind!
  Godt du er tilbage… men var du egentligt nogensinde væk? Sådan rigtigt…

  • M skriver:

   Jooo, jeg troede faktisk på et tidspunkt at jeg var rigtig væk. Så fik jeg et brev om at mit domænenavn var blevet lukket pga manglende betaling og så var det jeg tænkte, at enten blogger jeg videre eller også lukker jeg skidtet…
   …men jeg lukkede ikke, næææææ nej jeg sprang i sadlen igen og ræser nu deru’a’!
   Og jeg er SÅ glad for at ku’ gi’ dig smil på læben:o)

 2. Mette skriver:

  Haha, jep det kender jeg… Var højgravid med nr. 2 og mens jeg lå på alle 4 og tørrede urinkugler op stod nr.1 pige og grinede af de “sjove” bræk lyde mor lavede imens… Har derefter sværget til bleposer med knude inden ble bliver kastet ned:-)

  • M skriver:

   Hahha altså – alene ordet “urinkugler” lyder bare for klammo! Bleposer ER nemlig en god idé, men så kommer skån-miljø-aben op i mig og jeg bruger dem derfor ikke altid…det tror jeg så nok jeg gør fremover (altså når jeg føler trang til at kyle med bleer!)

 3. Anne skriver:

  Hahaha! Tak for dagens grin. Nu har sønnike kun fem uger på bagen, så denne model har jeg ikke prøvet. Til gengæld fandt jeg en aften badeværelset i et inferno af de kugler, der er inden i bleerne, en storsvende barnefader og en søn, der havde fået sin far helt ud i tovene ved at tisse på ham hele tre gange. Faderen havde rykket en ble i stykker, fordi han havde fået det indtryk, at man skal nulre dem lidt, så de bliver blødere i syningen omkring låret…
  Man vil jo bare gøre det så godt ;-)

 4. M skriver:

  5 uger? Jamen så er du jo bagud! Se du bare at komme igang med at lave dine egne atomskyer af piz:o) Har jeg egentlig fået sagt tillykke til dig? Jooo, det har jeg – eller? Arj, men tillykke kan ikke siges en gang for meget, så STORT TILLYKKE med sønnike:o)
  Og hvor sødt af farmand at bare ville gøre det så godt:o)

  • Anne skriver:

   Tak M – jeg er så glad for at være en del af den community, hvor vi kan grine af de fæle fækalier og det, der er værre ;-)

 5. Mette skriver:

  Hjemme hos mig ville scenariet være lidt anderledes: Stofbleen ville ramme tæppet med en “schlop”-lyd… Ingen urinkugler i alle hjørnerne, men et tæppe som kattene ville være meget interesserede i. Længe.

 6. Bunny skriver:

  Cainllg all cars, calling all cars, we’re ready to make a deal.

 7. car insurance skriver:

  montcamps18 septiembre, 2008Puede que su precio lo valga,pero estaria mas recomendado para personas entendidas del tema musical sino no amortizas tal cantidad de dinero al no saber manejarlo.

 8. Okay your awesomeness really amazes me. You gotta stop being so cool. The frame looks perfect as they always do.I LOVE the star ornament. Where was the pattern found for that one?Your two WIPs look fantastic. I LOVE the cartoon!

 9. Frank We just stopped by and it is even better!!! They have expanded their parking and added more rootbeers. We stopped at Jim’s after eating dinner at Suzette’s which is just north of Jim’s on the east side of the road. Suzette’s serves gourmet french-italian made by a Cambodian chef who is Swiss trained. Okay Corral a cowboy themed burger/grill restaurant is next to Suzette’s. Jim’s, Okay Corral, and Suzette’s are each gems and they are with in about a mile of each other in the middle of nowhere between Jordan and Belle Plaine.

 10. http://www./ skriver:

  Larry, I just wanted to say thanks for the wonderful series on Yii. I started with PHP a few years ago, and I recently started experimenting with different frameworks. Before this series, I wasn’t even familiar with MVC, let alone any particular framework. I now feel confident enough to dive in and start building some simple web apps with Yii. I look forward to buying your book. Many thanks!-Aaron

 11. http://www./ skriver:

  Eric,Excellent analysis. I agree with you on everything here, even my pick of Willy Tavarez. I guess the thinking here was that he is a 60+ SB threat and that alone makes him valuable. I also think he could score 100 runs in this offense if given the opportunity to play every day, which it seems like he will. However, I probably could have gotten him a round or two later and I could have picked a better power option or closer at that point to help me in some of the categories I was lacking in.

 12. http://www./ skriver:

  Great interview Christy and Sharon. So happy to hear about how Christy is making her business so successful. Great tips! And congrats Sharon on the first video interview. Well done! I also appreciate the shout out. Thanks ladies!Enjoy your weekend!

 13. Thanks Alberta for your feedback. I am so happy to hear info. on the site is helping you!!! This is a new site, lots of learnings and much more info. to share. Peace and Love…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>