Tillykke til mig

Jeg bliver 37 år i dag. For 4 år siden havde jeg min første fødselsdag her i provinsen. S var taget på arbejde og jeg sad alene hjemme i vores lejlighed og tudede. Fordi jeg var alene og ingen venner havde. Og Sankt Hansbålet, som jeg gik ud og opsøgte var allerede udbrændt da jeg nåede frem. Jeg husker den aften meget tydeligt. Hold k… hvor var jeg ked af det! De efterfølgende fødselsdage græd jeg også. Jeg var så fyldt af savn efter mine venner, min familie og al det leben, der var i kbh sådan en midsommeraften.

Men i dag har jeg kun savnet Sankt Hansbålet i Fælledparken en lille bitte smule.

For jeg tror dæleme, at jeg så småt begynder at falde til her…Til forskel fra de andre år, så havde jeg faktisk muligheden i år for at invitere venner over til kaf & kag og ild & heks. Jeg gjorde det bare ikke, fordi jeg er for søvnig. Men det er jo fantastisk, at jeg nu har rigtige mennesker, som jeg kan ringe til og invitere over i sofaen!

Jeg har vist endelig fattet, at livet ikke slutter – bare fordi man er flyttet væk fra København;o)

Næste år, så inviterer jeg vennerne til SanktHansJazz hjemme i vores have! Der skal være kulørte lamper! Og der skal være svinitarm på grill! Og en heks at futte af! Og så skal der være mig, der svanser rundt i en florlet sommerkjole. Og i bare tæer. Og blomsterkrans i håret – eller bli’r det for corny? Anyway – jeg glæder mig til at blive 38 år i Vestjylland næste år!

 

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

12 kommentarer til Tillykke til mig

 1. Løvinden skriver:

  Det lyder da ikke spor corny. Jo nærmere de 40 jo mere er det på sin plads at indfri alle drømme og ønsker om fest og farver.
  Troede faktisk altid fester i det vestjyske indebar blomsterkranse, så er en smule forvirret. Måske jeg har en svag tendens til overromantisering!

  • M skriver:

   All right Løvinde – blomsterkrans it is!!! Så har jeg da også noget at bruge staudebedet til:o) Og du si’r noget…jeg er jo på vej mod 40…og faktisk har jeg holdt alt for lidt fest! Det skal der rådes bod på!

 2. Maja skriver:

  Hey, tillykke med de 37! Der er også thumbs up til blomsterkrans herfra.

  • M skriver:

   Tak for tillykke Maja:o) Jeg gi’r den gaz med blomsterkransen næste Sankt hans:o)

  • Eve skriver:

   That insight solves the prlbeom. Thanks!

  • The War Powers Resolution is transparently unconstitutional, and most administrations since 1973 have been vocal on this point, but nevertheless every President has pursued Congressional authorization because the alternative is a Constitutional crisis. Until now.

  • Craig – I happened to stumble upon your site and, I’m glade I did.It’s a refreshing change to see on the internet, a naturally beautiful young woman such as yourself. And lovely blue eyes.

  • Wolfowitz and Richard Perle, were intimately involved in planning the “stand down’ known as 9/11You dumbfuck – Paul Wolfowitz and Richard Perle weren't even in power when the country was infiltrated under the Clinton Administration.Just because you have a computer doesn't mean that you should be voicing your ignorant baseless opinions.That is the dumbest damn thing I have read this year, you dumbfuck.

 3. Mofling skriver:

  Stort og forsinket tillykke herfra til smukke dig :)

  • M skriver:

   Hva’ snefen Moffer, din kommentar lå i mit spamfilter! Så fandt jeg den lige og blev lige tosseglad for dit tillykke! Af hjertet tak:o)

 4. Kristina skriver:

  Får helt lyst til at give dig en krammer. Til min fødselsdag sidste år kom familien godt nok forbi, men efter jeg stoppede med at arbejde i København og begyndte at læse hernede på landet, så var det pludselig helt virkeligt det der med at nu boede man her. Som i 160 km fra alle ens venner og familie, men det kunne lige så godt være 500 km. væk, for det tager mig næsten to timer at komme til Nykøbing hvor det så tager små to timer med tog til København, så jeg forstår dig godt.

  Forsinket tillykke herfra. Det er godt at du har næste år at se frem til. Det hjælper altid :)

  • M skriver:

   Tusind tak for tillykke Kristina. Jeg ser frem til næste år – og til den tid uploader jeg et billede af den mægtigste sommerfest…også selv min fødselsdag falder på en mandag…
   Dejligt at jeg ikke er ene om at være flyttet fra alt der gav mening engang;o)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>