AAAAAAAAAAAAARRRRGGHHHHHH!!!

Nogen drømmer om at vinde en million i lotto, andre drømmer om at få større bryster, nogen drømmer om fred i Mellemøsten og andre drømmer om at blive efterladt i et konditori efter lukketid.

Jeg drømmer om at sove 8 timer uden at blive vækket hver halve time af to små børn, der skal serviceres. Og når jeg så vågner udhvilet, så vil jeg stå op til et rengjort og opryddet hus. Lave mig morgenmad og sætte mig ned og læse Politiken mens jeg hører noget roligt cellomusik.
Jeg er simpelthen så gennemtræt i hele min krop at jeg egentlig bare mest har lyst til at skride fra det hele og indlogere mig på et eller andet wellnesssted, hvor velplejede mennesker i hvide kitler giver mig massage og fixer mig, så jeg bliver mig igen fra før jeg flyttede til Vestjylland og fik børn og boliglån. Jeg trænger til at blive serviceret og puslet om, jeg trænger til at blive holdt om af voksne hænder og ikke blive begramset af små klistrede børnefingre. Men mest af alt trænger jeg bare til at sove! Sove sove sove! Det er min drøm at kunne det!

Men det er nok mere realistisk at drømme om fred i Mellemøsten…

 

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

2 kommentarer til AAAAAAAAAAAAARRRRGGHHHHHH!!!

  1. Connie skriver:

    Stakkels du! Ingenting fungerer uden søvn! Sidste år havde jeg et par måneder med søvnløshed … der lå ingen spekulationer eller noget til grund for det … jeg sov bare først lige inden vækkeuret ringede kl. 5 … og man føler nogle gange, at man er ved at miste forstanden … så dit ønske, kan jeg så meget sætte mig ind i …og det sker jo en dag … børnene sover igennem og det kommer som et mirakel :-)

    Hilsen Connie

    http://www.larsenringsted.blogspot.com

  2. M skriver:

    Tak Connie:o) Nuuuiiiij, hvor jeg venter på det mirakel! Det bli’r en festdag:o) Og fedt med dit sidste blogindlæg – jeg vil lave mig den bodyscrub, du har opskriften på! Den ser god ud:o)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>