Uuuhmmm….plastisk sprængstof med mandelsmag!!!

 

I morges stod jeg op og tænkte “I DAG vil jeg tabe min eftergraviditetskilo og jeg begynder med en smoothie med gulerødder og ingefær og alt muligt andet sundt skrald i!” Så man lægger i kakkelovnen til en god sund start på dagen og vil lige lade smoothien blive akkompagneret af morgenposten. Og kender I så det, at man går ud og tømmer postkassen og deri ligger et halvt kg marcipan, som man har vundet ovre hos Maria? Og så er ALLE gode intentioner om at skulle tabe masser af kg smadret! Morgenmaden blev istedet marcipan og kaffe. Den opmærksomme læser vil dog opdage, at der ikke er tandmærker i marcipanblokken – jeg har nemlig skåret fine skiver af den med en rigtig kniv istedet for at bide direkte i den…for SÅ uciviliseret er jeg dog alligevel ikke!

Tusind tak Maria og tusind tak Anton Berg…som dog stadig her så mange år efter får mig til associere med Mogens Glistrup! Altså kun Anton Berg – ikke Maria! Hun gi’r mig kun dejlige associationer:o) Den med Mogens Glistrup, må Antons reklamebureau da snart få gjort noget ved?!
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

18 kommentarer til Uuuhmmm….plastisk sprængstof med mandelsmag!!!

 1. på nye eventyr skriver:

  Eiiij jeg håbede lige at du også var typen der ville bide. Er du sikker på at du ikke bare har skåret bidemærkerne væk???

  Marcipanus lækrus som det hedder på latin.

  Og tillykke med lillen, det tror jeg da slet ikke jeg har fået skrevet!! Hurra!

  • M skriver:

   Selvfølgelig havde jeg skåret bidmærkerne væk Pille…Du kan altså lure mig helt derovre fra København af;o) Marcip-anus? Arrhhh – hedder det virkelig det? Og tak for tillykke:o)

 2. Husmoder skriver:

  Come nu on.. jeg siger som PNE herover: Det er jo bare fordi du skulle fotodokumentere, at der ikke er bidemærker i?

  • M skriver:

   Jaja…I kender mig – jeg er en åben bog! Jeg spiser min marcipan med tænderne direkte ud af emballagen!!! Og jeg for søvnig til at orke at benægte det;o)

 3. Karina skriver:

  Ja jeg kunne nu godt have fundet på bare at bide med tænderne, især hvis det var nougat ;-)
  – Og min undskyldning for at spise chokolade til morgenmad, da yngste var ret ny, holder 100. Man må spise 5000 kalorier dagligt, når man ammer. Det har jeg læst et sted på internettet, og så er det vel rigtigt ikk`? ;-)
  Og jeg synes altså ikke du behøver at have så travlt med at tabe kiloene, har du ikke næsten lige født?

  • M skriver:

   Man skal tro på ALT hvad man læser på nettet!!! Jeg vil forsøge at finde en side, hvor de påstår at man må spise 12.000 kalorier når man ammer….det vil kunne retfærdiggøre mit forbrug af mad;o)

   Nougat? Skrev du nougat? Årrrrhhhh, ku’ jeg godt ha’ nu da!!!

  • Loren skriver:

   With havin so much content and articles do you ever run into any problems of plagorism or copyright intignremenf? My website has a lot of exclusive content I’ve either created myself or outsourced but it looks like a lot of it is popping it up all over the web without my permission. Do you know any ways to help stop content from being stolen? I’d certainly appreciate it.

  • http://www./ skriver:

   Welt: az asvanak mar szamtalan levelet kuldtem a wanadoorol szintugy az atw-nek de az oldal el es virul. szerintem nyomorek atw-sek vannak mogotte nemi hatszellel.

 4. Maria skriver:

  TAK, fordi jeg ikke minder dig om Mogens Glistrup – det er sgu egentlig ret glad for ;-)
  Og tilløk – jeg vil også have mere marcipan nu, og jeg kan snildt finde på at bide direkte af pakken. Mnnnnnn, marcipan !

  KH Maria.

  • M skriver:

   Jeg skulle aldrig ha’ logget ind på min blog Maria! Nu si’r min hjerne bare: “MARCIPAN! MÅ HA’ MARCIPAN!!!!!”. Og jeg må jo befale min hjernes krav…

   • Sandy skriver:

    Wait, I cannot fathom it being so stfhtgairorward.

   • Un subtil mélange entre l’art de la table, le consommer responsable, et l’esthétique. Les serveurs sont de bon conseil, et on se laisse facilement tenter par les plats du jour proposés sur l’ardoise. A mon sens l’égérie de la cuisine bio sur Labège et Toulouse!

 5. FamilienDanmark skriver:

  Jeg har lyst til at skrive: FUCK graviditetskilo. Det er simpelthen unfair, at man midt i en tid med masser af fristelser, skal trækkes med gulerødder og smoothies. For sådan er det også her. Og jeg var så dum, at lade uhæmmet graviditetssult betyde + 20 kilo. Dumt. Alligevel har jeg, mens jeg skriver dette, spist både peberkager og mandens chokoladejulekalender. Min selvdisciplin holder juleferie og vender tilbage 1. jan. Ligesom resten af DK’s. God fornøjelse med marcipanen. Du er for vild, hvis du spiser det hele :-)

  • M skriver:

   SÅ er jeg for vild;o) Forleden stod jeg i Netto, hvor de solgte ud af deres chokoladejulekalendre til en femmer stykket. HOLD OP, jeg skulle styre mig, for ikke at tage en hel stabel under armen. Al besværet med at åbne lågerne fungerer jo som en slags motion…så chokoladen når aldrig at sætte sig fast!

 6. Mofling skriver:

  Men NU har du bidt af den vel, nu hvor kameraet er slukket.

  God jul!

 7. nike free run dk skriver:

  mutual learning. Do not click into the comment. Second, look at the comments of others.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>