Mad-Men-Bryster og hulepindsvin

Hej blog! Long time, no skrive-skrive!

Nå, vi blev dæleme færdige med overetagen – eller altså, der mangler at blive malet træværk og der mangler en dør og der mangler noget indretning. Men det er slut med murbrokker og støv og ledninger der stikker ud af væggen og griller forbigående mennesker! Nu har vi to nye rum, som man kan bo i!

Og knageme om jeg ikke også er fædig med at være gravid! For jeg har født den dejligste lille fede trold!

Og så er det bare lige, at jeg vil gi’ et tip videre til alle kvinder, der har planer om igen at lade sig befrugte og føre projektet til dørs: Hvis man før har født med epiduralblokade, så gør man enormt klogt i, IKKE at føde uden noget smertelindrende den næste gang. Jo, jeg fik nogle varmepuder på lænden, men det havde jo samme effekt som at lade en vandrende pind massere en kaskelothval. Seriøst, da jeg lå dér med benene oppe i vejret VIDSTE jeg bare, at jeg var den kvinde i hele menneskets historie, der havde den mest smertefulde fødsel! Og noget i mig, tror det stadig! Eller jo, jeg fik også akupunktur, men det føltes jo bare som om, at nogen havde fyldt barselssengen op med hulepindsvin, som jeg så skulle prøve at finde mig til rette i???!!!?

Men tilbage sidder jeg så med et dejligt lille væsen, der modsat blonde LL er helt sorthåret…men hun blev jo også undfanget i Barcelona, så den sydlandske stemning må ha’ smittet af på udfaldet? S troede hun var mulat, da hun kom ud og nåede lige at tænke sit. Men jeg har mit på det tørre – for det er videnskabeligt bevist, at et neger-gen kan overleve i en hvid mands krop i 8 generationer. Og jeg har forfædre på De Vestindiske Øer. Og lur mig om der ikke kunne ha’ sneget sig et samleje eller to med en mørklødet ind i familiehistorien dér!

Hende her kom ud, hun hedder Vibeke og de tekniske data efter fødsel var  57 cm og 4300 gram…selvom det føltes som kg. Jep, et spædbarn på 4300 kg!!! Det har jeg født og jeg er ovenud stolt af mig selv! Der er sgi da mirakuløst, hvad man kan få ud af noget sæd og et æg! Og jeg har fået Joan-Holloway-fra-Mad-Men-Bryster! Det føles som en løjerlig blanding af sjovt og smertefuldt!

Weeeeeee – Hurra for hende hers 0-års fødselsdag:

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

43 kommentarer til Mad-Men-Bryster og hulepindsvin

 1. gravidgrahvad skriver:

  SÅ nuttet! Stort tillykke med hende, overetagen og brysterne!

  Venlig hilsen en ex-anonym læser

 2. Konen skriver:

  Jeg stikker lige min sure 6-dage-over-termin-pibe ind og falder i svime over meget, meget nuttet baby. Jeg synes du sætter barren lidt højt for os andre med hende :)

  Kæmpe tillykke med kæmpe (4300kg, mand!!) baby – og også lidt tillykke med færdig overetage, selvom det ikke virker helt så sindsoprivende i forhold til “nuuiiih, weee, seee, en baaaabyyy!!!” (som jeg muligvis kom til at sige til Manden)

  • M skriver:

   6 dage over termin? Det er SÅ grove løjer at gå over termin! Og det starter med at være surt minuttet efter man var blevet lovet at man ville føde!!! Men masser af held og lykke til dig med fødselen – måske du er i gang i denne stund? Og når du sidder med din baby i favnen, så synes du er barren er sat allerhøjst hos ham/hende(?) – det er mageløst, som enhver mor synes at hendes eget barn er det allermest smukke og fantastiske i hele verden:o)
   Tak for tillykke:o)

 3. FamilienDanmark skriver:

  Stort tillykke! Og Gud, hvor er jeg egentlig glad for, at jeg har født to børn ved planlagte kejsersnit (fordi andet ikke var muligt). Du sælger saftsuseme ikke en naturlig fødsel særlig godt :-) Sjovt, som sådan et spædbarn betyder nye bryster. Min Villum er fra 21.11. Dvs., det smertefulde er overstået, men størrelsen overrasker mig hver gang jeg ser et spejl. Anden og sidste gang jeg har mulighed for at have kavalergang for en periode :-)

  • M skriver:

   Nej, jeg har vist aldrig været den store sælgertype;o) Og jep – det er sjovt pludselig at kunne diske op med en kavalergang – det må kunne bruges til nogle julefrokoster? Nåå nej…vi skal jo bare sidde hjemme med brysterne ud over det hele og med fedtet hår og gylp ned ad ryggen…ak ak;o)

 4. Husmoder skriver:

  Hun er simpelthen så kær, hende der Vibeke. Og det er da bare et mega-dejligt navn. Ja, altså Jeres anden datter har jo også et skønno navn, så I kan jo bare det der..

  Der skal da også lige lyde et hurra for at der er nyt på bloggen. Jeg er vild med det! Og tillykke med overetagen, yveret og alt det andet!

  • M skriver:

   Dejligt du synes navnet er godt – vi har mødt reaktioner alt fra “Iiiiih, hvor fint og sødt” til rent latterbrøl og “aj, seriøst, hvad skal hun rigtig hedde?”. Tak for tillykke til det hele:o)

 5. Karoline med K skriver:

  Stort tillykke!! Hvor smuk og fin (og TUNG) hun er :-)

  • M skriver:

   Jep – aaaaaalt for tung! Er du sunshine – SÅDAN en fætter føder jeg ikke igen!!! Det har jeg lovet min krop!

 6. Alice M skriver:

  Åhh tillykke.. Kææft hun er sød.
  Jeg er helt skruk – siger hende der ikke har sovet en hel nat i 14 måneder…

  Og 4300 g uden smertelindring.. SEJT!

  Jeg gjorde det samme – altså fødte. 4360 g og 56 cm med nåle i knæene og tæerne og hen over maven. Det hjalp fanderme ikke en skid. Jeg er så panisk for EPI’en så den havde jeg ikke overvejet..

  • M skriver:

   Åh, du har også drønet sådan en størrelse ud? Det er sindssygt at kigge på barnet bagefter og så forestille sig, at det rent faktisk er kommet ud af ens indre. Det synes jo som en umulig tanke!!! Jeg skulle heller ikke nyde noget af en EPI, men da min førstefødte lå forkert rådede min jordemoder mig kraftigt til at få bedøvelsen og fik mig til sidst overbevist om at det ville gøre “rigtigt rigtigt rigtigt virkeligt ondt, hvis jeg ikke blev bedøvet”. 20 minutter efter lå jeg selv og råbte på alt hvad der havde med epidural og kanyler og drugs og smertelindrende at gøre;o)
   Og tak for tillykke:o)

 7. Jytte Isberg skriver:

  STORT tillykke med den fine “lille” Vibeke :)

  • M skriver:

   Tak skal du ha’ Jytte:o) Og det er lidt ironisk, at Vibeke faktisk betyder “lille kvinde” på oldtysk…

 8. Cille skriver:

  TILLYKKE!!!!

 9. Christina skriver:

  Hjerteligt tillykke med den store smukke Vibeke (Vibse?) ;)

  Kh
  Christina

  • M skriver:

   Tak skal du ha’ Christina:o) Vibse vil vi forsøge at navigere uden om – selv det ligger meget lige for at kalde hende det…så måske hellere Vibe?

 10. Britta skriver:

  Tillykke med den dejlige bebs!

  4300 gram er ingenting – Rasmus vejede 4600 og var 61 cm lang! Men okay, jeg var så bedøvet ;-)

  • M skriver:

   4600?????????? Åh Gud, i gamle dage døde man jo i barselssengen hvis man skulle føde sådan en størrelse?!?!?!?! Godt at vi lever i dag:o) Og tak for tillykke Britta:o)

 11. Anne Sofie skriver:

  Der kan du se, vi troede på dig og det gik jo næsten!
  Hun er da bare for lækker hende den lille trold!
  Stort tillykke herfra!

  • M skriver:

   Tak for tillykke Anne Sofie! Og ja, det hjalp at I troede på projektet og heppede:o) En dag må jeg få smækket nogle før-og-efter-billeder af overetagen på bloggen…

 12. Karina skriver:

  Hurra! Og kæmpe tillykke med jeres “lille” smuksak. Sikke et flot og overset navn i har valgt til hende. Det kan jeg godt lide!

  • M skriver:

   Tak for hurra og navne-ros:o) Vi vaklede mellem Vibeke og Laura. Det ene modenavn, det andet – ja som du skriver – overset:o) Så det blev Vibeke og jeg tror at det kommer til at passe helt fint:o)

 13. zpiffen skriver:

  Så smuk, og SÅ stort tillykke! Kan forresten helt klart anbefale det med overetage. Vi nåede det så først efter nummer tre. Men hva. Hvad er tre børn og 4 1/2 år at regne i det store hele? bum bum …

  • M skriver:

   Hov, hvad? Si’r du til mig, at du har fået 3 børn i løbet af 4 1/2 år???? Er det overhovedet anatomisk muligt? ;o)
   Og det er nemlig fedt at ha’ fået ordnet overetage! Ikke at vi ikke stadig mangler trappeopgangen og gæsteværelset…men det kommer…en dag…en gang…når paven ikke længere er katolsk og helvede er frosset til is;o)

 14. Skolou skriver:

  Hold nu op, hvor er hun sød! Og hvor er det bare megasejt at hun hedder Vibeke – det er et flot navn :)
  Tillykke med hende, overtagen (på dig og huset), og den veloverståede fødsel.

 15. Maja skriver:

  Hep – tillykke med lækker baby og det hele! Har tænkt sådan på dig; godt at høre, at I er tilbage. Og husk at belønne dig selv for nuttet baby, overstået fødsel, næsten klar overetage og det hele med riiigeligt med marcipan og nougat! Tanker til jer!

 16. Stort tillykke med Vibeke!!! Hun er ser sød ud.

 17. Pialouise skriver:

  Nårrrhhhh, hvor er hun bare fin. Tillykke med hende.
  Knus

 18. Anne skriver:

  Hvor er hun dog skøn – tillykke til hende og tillykke til jer! Og hvor er det nogle gode navne, I har kastet jer over. Pigerne skal ikke stave dem, men der bliver nok alligevel ikke så mange i klassen, der hedder det.
  Jeg har helt lyst til at sende dig en kage ;-)

  Kh. Anne

  • M skriver:

   Kage? Si’r du kage? Weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!! Åh gud, det skulle du alligevel ikke ha’ sagt…nu tænker min hjerne ikke på andet – og jeg skal jo lige tabe 15 kg på et par dage…
   Dage? Suk…det rimer jo på kage!!! Og tak for tillykke og for navne-rosen:o)

   • Anne skriver:

    Hæ, du kender adressen – smid mig din, så sender jeg en kage, der er god for nybagt mor og baby :-)
    Min sundhedsplejerske fortalte, at man bruger mere end 750 kalorier om dagen på at agere ko, så du skal nok få has på de 15 kg. Et eller andet sted er det i hvert fald festligt at tænke på, når man sidder klinet til sofaen, at det går meget godt, og ellers ville kræve to spinningtimer…

    • M skriver:

     Seriøst? Mener du det? Sender du kage? Eller hvad med en opskrift, så du ikke selv skal ha’ bagebøvlet? Jeg er i bagehumør! Og kagehumør! Skal jeg ha’ kage? Du er sød:o)

     • Anne skriver:

      Ja jeg mener det faktisk. Det kan nok knibe at få den frem inden jul, men der skal også være noget at glæde sig til efter jul, ikk ;-)

 19. Sisse skriver:

  Hvor er hun dog ovenud skøn at se på. Godt bagt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>