Ovenud gravid…

12 dage til fødsel og jeg er uhyre gravid. Ligesom sidst ligger 80% af verdens vandforsyning nu i mine ankler. Der er jo ikke noget at sige til, at der er problemer med tørke i dele af verden, når jeg går rundt og hamstrer på al H2O’en! Husets overetage er stadig eksploderet – værst er det kommende soveværelse, der blot skal omtales som Ground Zero. Murbrokkker, støv, gips, og løbesod har vist aldrig været grundpillerne i den store Feng Shui-oplevelse! Alle andre rum har været gjort tålelige at opholde sig i, da jeg just har haft 12 dejlige blogdamer på besøg. Mage til mentalt krudt-boost de lige gav mig her i weekenden er sjældent set. Og så har de efterladt konfektkugler og chokolade i enooorme mængder, så det bliver min diæt i de næste par dage. Det er næsten som at være død og være kommet i himlen! Jeg mener: Konfekt til morgenmad og frokost OG aftensmad? Så bliver livet jo ikke bedre!!!
Nå, men blot et kort bib herfra. Jeg skal ha’ en lur – og den ska’ være stuhr!

Imens lader jeg Linette Gyldenstjerne ta’ ordet…

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

9 kommentarer til Ovenud gravid…

 1. Dorte skriver:

  Hvor festligt et indlæg:) Og happy up-coming fødsel:))

 2. Karoline med k skriver:

  Oh yeah, jeg så det i tv og grinede højt. Af mig selv. Fandme pinligt når man er sådan en der tager billeder af ens sko.

  Nyd konfekten :)

 3. Jeg hepper på dig og den snarlige fødsel!

 4. Cille skriver:

  Hahahaha – jamen altså. Fed video. Og godt at vide- at livet bagved de glitrede billeder er helt almindeligt.

  Held og lykke med fødsel – og ikke mindst tiden efter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>