A-bomben er landet

Det er en meget smuk oplevelse, når ens bloglæsere er ovenud optimistiske på ens vejne og virkelig tror, at det kan lade sig gøre at konvertere noget, der ligner Nagasaki i 1945 til noget der ligner et smukt og velafbalanceret hjem.
Hva’ Konen, Trine og Superheltemor – hepper I stadig med? Jeg er selv begyndt at tvivle pænt meget, men det er også bare fordi jeg er så sindssygt meget gravid og føler, at jeg kan føde om to minutter. Men lofterne er næsten nede, gammel sodskade fra skorstenen er opdaget, indmaden af kvisten næsten flået ned og opspartling af vægge begyndt. Tilbage på to-do-listen er heldigvis kun firemilliarder punkter!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

16 kommentarer til A-bomben er landet

 1. på nye eventyr skriver:

  Shit, i er for vilde. Jeg fatter intet af husfixerier, men synes det er så rockersejt(uden underlige skudepisoder) at i selv kan fixe. Min bror har også lige købt nyt hus, som der skal laves alt muligt i. Han havde lige lavet det gamle hus helt om, og nu står et nyt så for skud. I er seje.
  Men ehm.. Jeg kan da sy et eller andet.

 2. Alice M skriver:

  Puuh.. jeg er glad for jeg købte en “færdigt” murmestervilla…

  • M skriver:

   Jaaa…jeg skal ikke påstå, at vi heller ikke lige har nævnt i en sidebemærkning herhjemme, at det nok havde været nemmere at købe noget, der var færdigt;o)

 3. Anne Sofie skriver:

  I believe in you! You CAN do it!

 4. Trine skriver:

  Jeps – jeg tror stadig på det…Hvis der nu bliver hyret lidt (meget) proff. hjælp så er det helt sikkert lade-sig-gøre-ligt…

  Hep hep..

  • M skriver:

   Mnjaa…men det er jo netop balladen…pga manglende skejser, så må vi gøre det meste selv:-/ Men jeg ta’r dit hep-hep til mig:o)

 5. Konen skriver:

  Jeg hepper og tror på projektet lige til det sidste! Hvis det begynder at knibe kan du vel altid gå et par uger over termin? Det er jo også så pissefedt at vente endnu længere, når man har bækkenløsning. Win-win. Eller noget.

  Bare af nysgerrighed, forstås, så har I vel en plan B?

  • M skriver:

   Jo jo, naturligvis er der en plan B! Plan B går i sin enkelthed ud på at jeg går 3-4 måneder over termin! Jeg skal til jordemoder i morgen og vil lige høre hende om hun synes det er en ok plan:o)

 6. Husmoder skriver:

  Hæija hæija hæija! Ved du hvad der er virkelig nederen, og som I ikke gider? Have en baby OG en byggeplads. Så I blir bare færdige nu! (evt med lidt hjælp?)
  Men du skal altså love mig, at du ikke udmatter dig selv. Fordi du jo skal have energi og bækken/ryg/underliv til at føde hvornårsomhelst. ikda?!

  • M skriver:

   Joda! Det kommer helt af sig selv at love dig det, for rent fysisk kan det slet ikke lade sig gøre længere at være den store praktiske pris. Jeg fuldspartler stadig deruda’, men just her til morgen har S insisteret på, at nu spartler han altså loftet…og jeg har vist ikke planer om at forhindre ham i det:o)

 7. Anne skriver:

  Jeg turde slet ikke skrive i september. Hvordan gik fødslen – for jeg går da ud fra, at baby har set verdens lys, om en omvendt murerbalje måtte være vugge osv.?

  • M skriver:

   Ork, du ku’ bare ha’ spurgt løs – for termin er heldigvis først om små to uger:o) Og hey – ret god idé med murerbalje som vugge – den er noteret:o)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>