Arj Donna…

Hvordan skal man egentlig ha’ det med at ens ungdomsidols nyfødte dreng skal hedde Finn? Der er som om at noget krakelerer i mig…

– Og ja, jeg surfer hvileløst rundt på nettet istedet for at arbejde…jeg er mentalt gået på barsel – det er kun mit hylster, der møder op på job! Jeg magter ikke andet…Det skulle da lige være at surfe på nettet MEDENS jeg kører en onsdagssnegl ned! Hva´ si’r du? Er det ikke onsdag? Pokkers…

 

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

4 kommentarer til Arj Donna…

 1. Frau Putz skriver:

  I det mindste behøver du ikke at finde en grimasse der kan passe…

  Jeg og flere andre omkring bordet krakelerede en lille smule, da genboen fortalte, at hendes nyfødte pige skulle hedde Sonja…

 2. M skriver:

  Sonja? Ups…av…århh…lidt synd! Og bare vent, vores generations børn vil sikkert give deres børn navne, som rusker i vores ører og så sidder vi dér og tuder over at vores børnebørn skal hedde Gunnar, Flemming, Henning, Lizzy og Connie Laila eller noget i den dur…
  (Håber ikke jeg fornærmer nogle eventuelle bloglæsere nu;o)

 3. Dorte skriver:

  Elsker fandme den slags indlæg! Lige efter mit hoved’ ;o)))

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>