Det var så den sommer

Man ved at det er ubeskriveligt lang tid siden at man sidst har skrevet et blogindlæg, når man sidder og skal gætte for vildt på hvad ens password til bloggen er. Men jeg fik sjusset mig frem efter at ha’ rodet rundt med ekskæresters navne, favorithusdyr, vigtige datoer, yndlings Ben & Jerry og noget med en hest.

Nå, men HEJ BLOG, kan du huske mig? Siden sidst har jeg haft travlt med at få bækkenløsning, begrave mig i mårekskrementer og skovsnegle og med at skrive metertykke rapporter for mit arbejde. Og netop fordi jeg bare har siddet med de her rapporter og skrevet og skrevet og skrevet mig selv i smadder har jeg ikke fået skrevet en bjælde på bloggen – blev pludselig enormt træt af ord…

Nå, men ren Thorsen-her-har-i-mig-tilbage-style er jeg så dukket op igen og jeg har fælt meget at skrive om, men for ikke at starte med at være bagud har jeg kogt sommeren ned til et bette potpourri af billeder fra ugerne der gik og så håber jeg at der kommer nyt krudt i bloggen når jeg går på barsel om 14 dage….Hva’? Ku’ I lige følge med der? Er det ikke nærmest som om at det kun er to dage siden at jeg proklamerede at S havde befrugtet mig helt vildt? Jooo, tror jeg nok det er!

Don't underestimate the power of gardening! Der er langt fra min gamle taglejlighed på Trianglen i Kbh til min helt egen gigastore matrikelaltankasse i det vestjyske. Prøv lige at tjek al det grønne stads ud, der gror i min have!!! Og den gør det helt af sig selv - Jeg ser bare på!

Og mere grønt! Nu med æble i forgrunden og barn der træder på en snegl på trappen lige om lidt!

Ude på mit arbejde, hvor økogrise driver rundt til publikums fornøjelse er dette skilt sat op. Og hvad er det lige for et løjerligt forbudsskiltemenneske, der synes det var optimalt at illustrere dette budskab med at vise en gris, der bliver fodret med en spegepølsemad?

 

Endnu et billede fra mit arbejde, hvor nogen har styret en kærre for vildt ud i sumpen...Det er grønt og det er kønt! Og så smager det slet ikke af spinat!

Her ses en skygge i næsten 7. måned. Læg mærke til hvordan brysterne er i adamsæblehøjde!!! Det er kun i skyggeland at sådan et fænomen opstår når man er 36 år og har barn nr. to på vej!

Og når man er gravid og pænt flov over sit syge syge forbrug af Snickers-is, så må man holde det skjult for sin partner i et forsøg på at bevare bare lidt af sin værdighed. Kan det gøres nemmere end at gemme de gode sager bag bøtter med frossen lever og spæk? ...Et sted som ingen ser...

Og så er der LL, det nuttede barn - med hawaiiblomster oven på sit lille kønne buttede elskelige kloge hovede!

Vestjylland! Hvem skulle ha' troet det, men jeg er begyndt at holde helt af dig! Du med alle dine vindmøller, The Simpsons-skyer og indfødte, der taler en løjerlig dialekt. Det ender jo med at vi går hen og bliver helt enige om hvordan livet skal leves...

Med bækkenløsning til medarbejderfest efter herlig Tønder Festival! Der er ikke noget der skal forhindre mig!

Og som alle mennesker i Blogland fik jeg Fifty Shades-bogen tilsendt. Og jeg fik den læst. Nok mest fordi den var en forrygende overspringshandling når jeg egentlig skulle sidde og skrive en rapport om porøse kalkmørtler. Glimrende underholdning. Men for schattan, hvor blev jeg irriteret på Mr. Grey. Kald mig bare eventyrløs, men jeg er nok en anelse mere til den stille og rolige jordbundne vestjyske type mand end bondage-psyko-der-bestemmer-hvornår-jeg-skal-spise-og-ha'-smæk-mand! Men altså, bevares - jeg læste den på et par dage og var som sagt godt underholdt...Og så var det vist den første bog jeg har læst efter jeg blev mor. Og det var dejligt at opleve, at jeg ikke havde glemt hvordan man gør! Filmen? Den ser jeg den dag Ole Thestrup får lov til at spille Christian Grey!

Selvom man har været ganske inaktiv på sin blog betyder det ikke, at man ikke kan følge med på Annettes www.beautyspace.dk Det gjorde jeg - og jeg vandt en giv-væk! Noget lækkert stads - lige til at smøre i krydderen og blive delikat at se på! Yay! Øjenmasken er der dog en ordentlig bunke parabener i, så den venter jeg med at benytte til jeg har født...skulle nødigt ha' at barnet kommer ud med 12 arme og tre ben! Men den dér creme i tuben ude til højre ik'? Den er jeg flyttet ind i! Og jeg glæder mig hver dag til at komme i bad, så jeg kan sylte mit korpus ind i den. Og så hedder den noget med "butter" - og jeg har ladet mig fortælle at det betyder smør og hvis jeg kan smøre mig ind i smør...så er jeg nærmest lykkelig. Og Apropos smør, så har jeg forresten droppet diætisten - folk der prøver at få mig til at stoppe med at spise smør er ikke rare at ha' for tæt på!

 

Og hvad har vi her? Vi har en bette teaser for det første E-magasin skrevet af bloggere og kyndigt organiseret af Anne fra www.undreland.dk og Sidsel fra www.spagat.dk. Jeg har været så usandsynlig heldig at møde en prægtig bunke kvinder via al bloggeriet og sammen har vi banket et helt unik og dejligt fællesskab op. Faktisk er vi nået dertil, hvor vi skal bo i Oldekolle sammen når vi bli'r gamle nok til bridge og sherry. Men indtil da drøner vi E-magasiner ud! Om uhyre kort tid kan du læse det! Jeg er helt dårlig over, at jeg ikke har bidraget med skriverier i første omgang - men det var jo alle de der rapporter jeg skulle skrive, der forhindrede mig i at ha' et liv ved siden af arbejde. Men altså, tjek Blogish ud på Facebook og få linket til magasinet i det sekund det bli'r kastet ud i cyberspace...

Og det var dét i denne omgang. Billederne er fra min Instagramkonto og har du lyst til at snuse med i mine mesterfotografier, så er mit brugernavn marie_von_vest

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

6 kommentarer til Det var så den sommer

 1. julie skriver:

  Hurra! Jeg har savnet dine bloggerier, og jeg har med (patetisk) jævne mellemrum slået vejen forbi for at se om du var her – og så var du jo lige der! Velkommen tilbage!

  KH Julie

 2. M skriver:

  Tak skal du ha’ Julie! Og HURRA for at du ikke blev for træt af at slå vejen forbi, så du helt havde opgivet mig;o) KH M

 3. Karoline med k skriver:

  Ih, jeg er også glad for du er tilbage!
  Og Blogish er bare lækkerlækkermums :)

  • M skriver:

   Af hjertet tak Karoline:o) Både for tilbageglæde og Blogish-kompliment. Jeg fik ikke skrevet et eneste ord i denne omgang, men satser fælt stort på at få skrevet med i næste omgang!!!

 4. Trine skriver:

  Juhu her er en til, der glædes over at du er tilbage! Du har en super sjov blog, som jeg hurtigt blev afhængig af.
  Når jeg kigger på skyggebilledet af dig og din gravide mave kan jeg slet, slet ikke forstå hvad du skal med en diætist, jeg synes bare du skal køre så meget ned du orker af både smør og Snickers-is, du ser da tynd ud og indtil videre kan du jo bare undskylde dig med at du er gravid ;-)
  Endnu engang SKØNT AT DU ER TILBAGE!

  • M skriver:

   Oh tak Trine for de rare ord:o) Se, skyggebilledet er jo bare pure magic! Tro mig, jeg kaster en laaaaang skygge på det billede! En lang og slank skygge! Men virkeligheden er en anden;o) Og jeg er i fuld sving med smør og is – ingen, jeg sagde INGEN kan forhindre mig! Jeg er jo skabt på denne jord til at spise smør!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>