Smør får verden til at dreje rundt!

I dag er det mandag og jeg har ikke spist smør i en uge! EN UGE!!!!!!!!!! Det er vildt i min verden! Det er ligeså vildt og uforståeligt som hvis Kandis udgav et ekstremt fedt dødsmetalalbum eller hvis Anders Fogh viste sig at være et virkeligt menneske af ægte kød og blod.

Jeg startede jo hos diætist sidste mandag og jeg betaler hende KASSEN for at styre min graviditet fra at gå helt kilobananas. Havde ellers en drøm om at mine efterlønspenge skulle ha’ været brugt på noget lidt mere spændende…
Men diætistdamen, ik’? Hun tog smøret fra mig! Som at tage iltapparatet fra een der lider af søvnapnø! Men seriøst, jeg havde nået helt vanvittige højder mht indtagelse af dette skønne ko-produkt. Jeg har købt ekstra smør i det skjulte for at S ikke skulle undre sig over at en bakke blev spist på blot to døgn.
Åh smør, min ven! Det er et dumt blogindlæg det her – det gør ikke andet for mig, end at jeg har lyst til at gå ud i køkkenet og gnave direkte af en klump Lurpak…suk…Og jeg drømmer om at kunne vælte mig nøgen rundt med åben mund i de der EU-smøroverskudsbjerge, som der var så meget snak om i 90’erne.
Jeg skulle lige hilse og sige fra mig selv, at når man er i smørcølibat, så bli’r man jo sindssyg og ser smør overalt! Tænk, man kan få en læbepomade med smørsmag!!! Og i sindssyge USA holder man konkurrencer i smørskulptur. Se! Her har nogen brugt et par minutter på at lave Darth Vader i smør:
Verden er et forunderligt sted…
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

7 kommentarer til Smør får verden til at dreje rundt!

 1. på nye eventyr skriver:

  Hvad???? Graviditet?? Den havde jeg ikke luret, hvorfor havde jeg ikke det??? Tillykke så!

  Damn you, jeg elsker smør. Nå, erstatter du det med noget?

  • M skriver:

   Takker Pille – jojo, der har skam lige sneget sig en graviditet ind fra sidelinien – så til efteråret drøner jeg et til menneske ud!
   Og jeg blev rådet til at erstatte smørret med avocado…og det er også ok med mig ind i mellem…lige bortset fra at jeg jo så synes at der mangler smør under avocadoen!

 2. Husmoder skriver:

  Jeg eeelsker også smør. På boller. Med ost. Ko med ko på. Meen de der smørmængder kan jeg altså ikke være med på. Shit.
  Det lyder ellers sejt med en diætist. Lidt kendisagtigt, faktisk.

  • M skriver:

   Smør er koens gave til menneskeheden! Og jep – sejt med diætist, som oven i købet også er coach. Eller “kååus”, som hun selv kalder det. Jeg spurgte hvorfor hun ikke bare kaldte sig for en “vejleder”, hvortil hun svarede: “Nej, for det hedder jo kååus!”. Jeg skulle virkelig dy mig for ikke at sige, at det gør det altså så ikke!

 3. Om mig skriver:

  Hvor er du sej! Du ku’ jo også lade være med at spise brød – eller finder du så bare noget andet at komme smørret på/i?
  Lyder som en helt rigtig diætist-kåååus – ikke til at hugge eller stikke i :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>