1 – 2 – 3 FORDØJ!

Egentlig ville jeg til at skrive et blogindlæg, men så kom jeg til at spise 6 marsis aka en hel kasse og nu sidder jeg bare i sofaen og fordøjer. Som en kvælerslange, der har ædt en ko og nu må hen og ligge et halvt år og fordøje. Har ellers været til diætist og betalt hende en formue for at hun skal få mig fra, at gøre sådan noget der med lidt for meget is. Men S er på aftenarbejde for første gang i tre år og lynhurtigt faldt jeg tilbage i gamle dårlige vaner. Balladen er bare, at dengang trænede jeg 3-4 gange om ugen, så det gjorde ikke noget at jeg spiste to bøtter B&J til aftensmad.

Nå, så mit egentlige blogindlæg må vente, for nu fordøjer jeg, mens jeg ser Gentlemen foretrækker Blondiner og strikker noget lunt til een der snart bli’r født.
Og når jeg ikke er gravid længere, så kræver jeg min gudekrop tilbage og så vil jeg være ligeså stilet og latterlig delikat som Jane Russel og Marilyn Monroe. Mon Dieu, hvor er det dog nogle kvindelige kvinder…sårn vil jeg også være…skal bare lige føde et barn først og smide en milliard kg! Hej!
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

7 kommentarer til 1 – 2 – 3 FORDØJ!

 1. Konen skriver:

  Det var baby der krævede alle de is, kan du ikke bare fortælle diætisten det?

  Mmm… jeg vil også have marsis…

  • M skriver:

   Det var nemlig baby! Klart var det baby! Jo, det si’r jeg til hende! Jeg havde jo intet med det at gøre!!! ;o)

 2. Brit skriver:

  En hurtigt måde at tabe nogle (dog ikke 1 mia) kilo på, er at komme på en udgravning (jeg har selv tabt 3 kilo – og håber 5 mere vil ryge i løbet af sommeren og efterår). Hvad med et lille praktikophold på 4 uger? Jeg lover dig, at du vil opdage muskler, du ikke troede, du havde. Og i bonus bliver du temmelig ferm med en skovl…og spade….

  • M skriver:

   Yes Brit! Havde praktikopholdet blot været lønnet, så var jeg hoppet på lige på stedet!!!!! Det lyder som en slankekur jeg godt kunne klare:o)

 3. Lene skriver:

  Lyder som noget jeg også kunne finde på. Altså det med isen, ikke det med diætisen. Er lidt misundelig nu…mmmm…marsis.

  • M skriver:

   Jamen Lene, det er blot at gøre noget ved det! Der må være en Seven-11 i nærheden du kan plyndre for marsis!

 4. Nat skriver:

  HAHAHA!! Åh, min nabo bag de meget tynde vægge, må tro jeg er blevet skør.

  Efter at have været ualmindeligt flittig på slankedoktoren.dk i flere måneder, blev det pludselig sommerferie og det dér med at taste sine måltider ind var ikke synderligt spændende. I sidste uge modtog jeg følgende noget tørre besked fra min diætist: “Ja, nu er det jo svært at tolke meget ud fra én indtastning på en måned… Men jeg HÅBER ikke, det bliver til så meget is hver dag.”

  Host.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>