…Og fuglebæ gør det jo ikke ligefrem bedre!

Jeg. Er. Så. Træt.

Og det være sig i hvert et kg af min krop! Og dem er der efterhånden mange af! Første gang jeg var gravid havde jeg kvalme, men jeg var da ikke sat ud af spillet. Det er jeg nu. I to måneder har jeg hver dag haft følelsen af, at ha’ været på ekstrem studenterdruk. Med masser af hakker i skyggen og knækkede negle, der har åbnet billige dåseøl fra Tyskland. Med kvalme og følelsen af at ha’ røget en milliard cigaretter og måske en bette bønne! Men jeg er jo så bare gravid. Fatter ikke hvorfor det skal føles som efterdønningerne af en nonstop gymnasiefest???

Jeg kan næsten ikke slæbe mig igennem mit arbejde – og for en gangs skyld har jeg faktisk en deadline med noget der SKAL være færdig lige om lidt! Heldigvis er der nogle meget nydelige og rene toiletfaciliteter på mit job og hver dag låser jeg mig inde på et af toiletterne. Ligger mig sammenkrøbet på gulvet og sover. Helst kun en halv time – for så længe varer min frokostpause, men det kan også snildt blive til en time før jeg magter at rejse mit korpus igen. Og så ligger man der, i fosterstilling på et halvoffentligt toilet langt væk hjemmefra, med gigakvalme og træthed og føler sig atter hensat til dengang man var ung og gik i byen. Dengang kunne man bare ikke sove i fred, fordi der altid var en eller anden idiot, der stod og bankede på døren og ville ind og tisse eller skrabe ølbelægningen af tungen.

Men altså, det hjælper så heller ikke just på kvalmen, at mit arbejde går ud på at gennemse en masse gamle huse og jeg lover jer: da jeg sad på skolebænken for 6-7 år siden og læste om fugt i murværk og porøs kalkmørtel…da havde jeg ikke set mig selv nogle år frem, kravle rundt oppe på snævre lofter blandt mårreder, fuglebæ, fede larver og snegle…Det løjerlige er, at hvis jeg ikke var fysisk til rotterne, ville jeg elske det! Jeg ville rulle mig lystent i al den fuglebæ og højlydt råwe: JEG ELSKER MIT JOB!!!

Men det gør jeg så bare ikke lige nu. Jeg vil bare sove. Sove sove sove og så vågne op dagen før jeg har termin! Eller måske jeg kan trække den til den første ve? Ja, sove fem minutter indtil den første ve dukker op i november…ÅRH, se DET er en lettende tanke!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

5 kommentarer til …Og fuglebæ gør det jo ikke ligefrem bedre!

 1. Konen skriver:

  Jeg er også træt. Det er derfor jeg ikke lige fik svaret i det andet indlæg. Jeg sover dog ikke på nogen toiletter, men har ligget i nødstilling på sofaen den sidste måned, uden at tage nogen steder. Ret dårlig studieteknik – men udmærket graviditetsteknik. Er helt med på idé om at gå i hi indtil termin.

  Min termin er 30. november – og jeg tænkte egentlig mest at den der blog-klub skulle være sådan noget med at man sagde man godt ville være med, og så behøvede man slet ikke lave mere (i hvert fald ikke før senere, når der var sommerferie og man forhåbentlig havde mindre kvalme og mere tid til at tage sig af verden)

 2. M skriver:

  Sofaophold er nemlig en forrygende graviditetsteknik! Den bør praktiseres MANGE timer hver dag! Og kanske til sommer at jeg er med på en blogklub, men i første omgang skal jeg ihvertfald lige i hopla igen:o)

  • Sukey skriver:

   Yo, that’s what’s up trtllfuhuy.

  • http://www./ skriver:

   Just cause it’s simple doesn’t mean it’s not super helpful.

  • Otro día de luto. Que lástima. Es más que evidente que la profesión de sastre está condenada a desaparecer. Lo más triste no es que se pierda el buen gusto y la clase, algo irremediable en nuestra sociedad, sino que con cada sastre jubilado y no reemplazado, se pierden unos conocimientos y un quehacer que no volverá. Una sociedad que olvida el valor de la elegancia es una sociedad en decadencia.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>