Tykke ankler – så mødes vi snart igen!

Og nå ja, fik jeg nævnt hvorfor jeg ikke har været så ihærdig en blogskriver i de sidste par uger? Her troede I nok at jeg havde travlt med at søge arbejde som organister og ehandelskonsulenter, men næææ nej. Jeg har spist torskerogn! Og uanede mængder af fløde og smør! INGEN Ben&Jerrys – hvor sært det end lyder, så gi’r skidtet mig kvalme! Kvalme sagde du? AHA! Jep, jeg er gravid! Og til efteråret kommer resultatet af S’s og mins Barcelonatur;o) Og nej, hvis det bliver en dreng skal han ikke hedde Pedro Gonzalez!   HURRA for sæd og æg!!! Selvom…hov, det lød da egentligt lidt klamt?

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

24 kommentarer til Tykke ankler – så mødes vi snart igen!

 1. Brit skriver:

  Stort tillykke herfra – hvor er det dejligt for Jer. :o)

  • M skriver:

   Tak Brit:o) Nemlig -det er en fryd:o) Og jeg glæder mig til at se billeder af din køkkenhave og dit drivhus:o)

 2. Alice M skriver:

  Uhh.. Stort tillykke !

 3. Stort tillykke!!!!

  Mmmm – jeg får også lyst til torskerogn (Jeg er bestemt ikke gravid!!!).

  • M skriver:

   Mit blogindlæg blev skrevet den 27. april. I dag har vi 6. maj. Og jeg lover dig, hvis nogen ville give mig en million kr for at spise torskerogn nu, så ville jeg ikke gøre det. Tænk at det kan ændre sig på så kort tid. YYYYRKKKKK, torskerogn!!!!!!! Men nåede vist også at spise 10 års rognkvote de første tre måneder:o) Så flueben ud for det! Nu er jeg gået over til ost og vandmelon…

 4. Frau Putz skriver:

  Ingen B&J… Så er du godtnok med (torske)rogn, hva’…

  Tillykke, tillykke – og også tillykke med undskyldningen for at spise smør og fløde i syge mængder. Man skal jo holde kvalmen fra døren, eller noget. Det var i hvert fald min undskyldning, mens jeg spiste mig igennem en af de store runde brieoste – 1 kg. om ugen – smurt ud over små franske baguettes. 12 uger i træk…

  Ærgerligt at det ikke er alle babyer, der suger al næring ud af deres mødre i ammefasen… Hm…

  KH Karina

  • M skriver:

   Ååååhhh brieost…mmmmmmm….De først fem måneder af LLs fostertilstand var brieost nærmest den eneste næring det lille kræ fik. Og det var oven i købet brieost MED smør under:o) Og jeg er begyndt igen. Så sent som i morges og til frokost har den stået på brie! Så I hear you!!! Og tusind tak for tillykke:o)

 5. Marianne skriver:

  Yay tillykke!!

 6. Maja skriver:

  Tillykke!! Skønt :)
  Svæver vores kom i form-planer nu i det uvisse? (ikke fordi jeg har været sååå aktiv …)

  • M skriver:

   Kære Maja
   Aj, og jeg har aldrig fået svaret dig på din gode kom-i-form-mail…forklaringen har så været at jeg har haft travlt med at sove og kvalme mig igennem dagene;o) Og joooo, lidt hen i det uvisse ligger planerne og dog…jeg forestiller mig altså at skulle til at røre mig igen når jeg ike føler trang til at kaste op over det hele. Jeg er 3 måneder henne og har allerede en sindssyg dårlig kondition og frygter om et halvt år at den første ve udmatter mig så meget, at jeg må opgive at føde. Så jeg er faktisk stadig klar på noget træning…men vender først tilbage til projektet når jeg kan trække vejret uden at kaste op;o) KH M

   • Maja skriver:

    M – alt er tilgivet, kvalme undskylder for rigtig mange ting. Og så handler det jo om ambitionsniveauet – det med at røre sig mere end ingenting. Dit kunne jo fx være at lave yoga hjemme på stuegulvet et par gange om ugen – det gjorde jeg, da jeg var gravid, og det var faktisk et hit. Havde fin-fin dvd med program for gravide, hvis du skal have en anbefaling.
    I øvrigt – er blevet meldt til det der DHL-stafet i Fælledparken næsten ufrivilligt (sagde, at jeg da godt kunne være den ekstra reserve, men så satte de mig fisme på et hold …), så jeg SKAL kunne løbe 5 km. til september eller hvornår det nu er.
    Vi laver ny, realitisk plan, når du er på den anden side af kvalmen. Heads up – og drik masser af danskvand! :)

    • M skriver:

     Sejt med DHL-stafet! Jeg har (heldigvis?) mine to meniskskader, der forhindrer mig i at løbe;o) Og det er en aftale – at vi laver en aftale når kvalmen er på retur:o) Men det bliver nødt til at være en anelse mere action packed end yoga. Jeg har prøvet det et par gange og jeg bliver simpelthen så søvnig af det. Måske hvis jeg lavede yoga til Rammstein at det vil gi’ mig et boost? Jeg tænker nok mere i motionscykel og gulvøvelse-baner? Men det ser vi på – forhåbentlig snart:o)

 7. Konen skriver:

  Tillykke!! Hvornår skal det være? Skal vi starte en online blog-mødreklub? Er det for personligt et spørgsmål fra en læser der ellers aldrig kommenterer? (Undskyld, jeg er bare lidt lettet over ikke at være den eneste der spiser mærkelig mad og har kvalme!)

  • M skriver:

   Et personligt spørgsmål fra en læser der ellers aldrig kommenterer, er da altid velkomment!!! Så svaret er 12. november – dér skulle der gerne blive drønet en bror eller søster til LL ud! Og selv tillykke! Hvornår er din termin? En blogmødreklub lyder interessant, men gad vide om jeg ville få skrevet? Er i forvejen paddesløv på egen blog…men jeg kan li’ idéen…

 8. Else Marie skriver:

  Uh, kæmpestort tillykke!

  Den første gang, jeg var gravid, sov jeg i øvrigt tre ugers sommerferie væk. Orkede dårligt nok at vågne for at spise, når Manden satte maden på min dyne. Anden gang lå jeg i ske med hunden flere timer om dagen og snorkede højlydt om kap med den. Nyd tiden… trods træthed, hævede ankler og alle de andre små lystigheder, som den slags skønne omstændigheder har med i kølvandet :-)

  • M skriver:

   Tak Else Marie:o) Mentalt nyder jeg også tanken om at være gravid…men rent kropsligt er det en løjerlig form for nydelse;o) Men de kloge lover mig, at jeg kommer mere i hopla om et par uger…og det ser jeg frem til – for så kan jeg nyde det hele fuldt ud:o)

 9. Anne skriver:

  Det var da en skøn nyhed at komme forbi til! Stort tillykke. Jeg ved ikke hvorfor, men på det seneste har jeg tænkt lidt på, hvilke dialekter børn får. Dine kommer til at tale noget så charmerende :-)
  Håber at du er ved at være tilbage i form og ventebukser – ni måneder hvor baby styrer appetitten, og der ikke er behov for dårlige undskyldninger for at spise de sjoveste ting på de mest besynderlige tidspunkter :-)

  • M skriver:

   Ååh Anne – Jeg tåler simpelthen ikke at gå ind på din blog – nu har du dæleme smidt rabarbertærte og saltimbocca på bordet! Hver gang jeg ser din blog, så VIL JEG HA’!!!
   Og tak for tillykke:o) Jeg håber mit barn får en charmerende dialekt:o) Indtil videre er jeg bare ret bange for at han/hun kommer til at snakke enormt vestjysk….

 10. Om mig skriver:

  Man kan da heller ikke være væk fra din blog i et øjeblik *host* 4 mdr …
  KÆMPE stort tillykke med rognen – din egen – og virkelig stort U-tillykke med kvalmeriet. Jeg skiftede livret med 7 minutters intervaller.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>