Orgelspiller? Moi? Aajjjj….tror jeg ikke…

Nej, Hr. jobkonsulent. Bare fordi jeg engang har restaureret kalkmalerier i en kirke betyder det ikke at jeg er orgelvirtuos!

Christ altså! Er blevet opfordret til at søge job som organist i en lokal kirke – fordi min jobmand mente, det passede godt med mit CV.

?????

Men altså okay – hvis præsten går med til at jeg kun spiller de 9 første toner af Für Elise og kendingsmelodien fra Rocky Horror Picture Show, så skal jeg da nok ku’ klare det job!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

15 kommentarer til Orgelspiller? Moi? Aajjjj….tror jeg ikke…

 1. Christina skriver:

  HOLD KÆFT Marie – det viser jo bare hvor op af bakke det her system er… du spiller et fandens godt humørorgel, men tror ikke det duer i en kirke.. søg jobbet, bare for sjovt… Knus C

  • M skriver:

   Det blev søgt:o) Så kan man da skrive på sit cv, at man har gjort det! Æij, det er et skørt system!

 2. Brit skriver:

  Det er simpelthen så grineren – men søg det og nævn det evt for din a-kasse (medmindre det var din a-kasse der anbefalede jobbet). Jeg tror nok ham/hende der skal læse ansøgningen vil undre sig lidt hvorfor du søger jobbet……man kan kun grine af det.

  Næste gang kunne du jo foreslå at søge job som præsident eller finansminister????? I hvilket land??? Der hvor du har lyst.

  • M skriver:

   Jeg søgte det! Men nævnte også som det første, at jeg ikke kunne spille orgel, men var dog enorm lærenem! Jeg har ikke hørt fra dem…sært…

   Kender en fyr, der engang søgte en eller anden direktørstilling og da han skulle skrive sine kompetancer skrev han, at han havde knallertkørekort. Han fik sjovt nok heller ikke stillingen.

 3. Det ville da gøre forestillingen lidt mere interessant!

 4. husmoder skriver:

  Kan man ikke få sådan et orgel med pære/banan-tangenter? og sådan et godt up-beat?

 5. Tr skriver:

  Haha, oh my god, det lyder så bekendt, at jeg er ved at græde.
  Hvilke hæslige gerninger vi mon gjorde i vores forrige liv, for at fortjene en jobkonsulent. Og hvilke skikkelser mon jobkonsulenterne bliver i deres næste?

  • M skriver:

   Jeg må ha’ været en skideirriterende flue, der arbejdede som parkeringsvagt i mit tidligere liv! Og nu skal jeg bøde for det…

   • Quiana skriver:

    Reading this makes my dencisois easier than taking candy from a baby.

   • Glenn Beck for president? Maybe not, he is just too funny…Allan West is great – check his videos on YT. Very straightforward, simple language, lots of common sense, anti-moslem, very pro Israel.You should see him a)watch?v=9MZx38i6iYs – confronting CAIR b)watch?v=QsJJqIztPHc – talk about Islamic threatc)watch?v=tMp60uHAnfA – support of Israel I don't know about Bibi as president of US, but I think Allan West would be a great PM for Israel.

 6. Julie Nagel-Udsholt skriver:

  Jeg kommer satme da til Jylland, hvis du lover at starte Søndagsgudstjenesten med Rocky Horror show!! Tror så meget antal besøgende i kirkerne ville stige!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>