At snyde et bette barn!

Æij, så er man i sommerhus og køber noget rigtig chokolade-legetøjs-lååårt! Udelukkende pga ens toårige unge, som fik så smukke julelys i øjnene henne i Brugsen, da hun så en æske med tre kinderæg, som ifølge emballagen skulle indeholde en Barbapappafigur.

Men hun blev fuppet. Ingen af æggene indeholdte en Barbapapafigur og jeg har nu sendt en smædemail til Ferrero Rocher og sagt at jeg har forklaret mit barn, at hun er blevet taget ved næsen af en af verdens ledende koncerner inden for konfektureindustrien og at hun aldrig skal stole på reklamefolk eller mænd i jakkesæt og at hele scenariet er fuldstændig og aldeles uacceptabelt og at jeg forventer, at vi som undskyldning får samtlige Barbapappafigurer – i menneskestørrelse samt et livsvarigt forbrug af de der Ferrero Rocherguldkugler! Og nå ja, så vedhæftede jeg denne film!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

16 kommentarer til At snyde et bette barn!

 1. GiSP skriver:

  Åh. Jeg var så tæt på at købe en æske, men det er da godt, at jeg ikke gjorde det. Hvad pokker bilder de sig ind?!

 2. Majbritt skriver:

  Åh altså, sikke en film… Jeg fik helt ondt i hjertet… Gid de skumle reklamefolk må få den værste kløe i r… og ikke kunne nå….

  • Steffi skriver:

   POSTED August 22, 2012 at 5:48 pmGetting a 404 here on that download link + when reading via feedreader (google reader) I get an ant-nhotliiking image – maybe add a short note for people reading via feeds to let them know they should click through to the actual site to download.

  • http://www./ skriver:

   We have room for Buster + Human when you get to Tri-Cities Washington Poke me on FB if I forget to check in with you. I’m bad about ignoring the computer these days. Love you guys!

  • What do you mean? Are you saying that so many toxins were released into your body that is overloaded it?Anabolic steroids can be very taxing on the liver. Thus a lot of a different form of “juicers” use Himalaya Liver Care () for liver protection.

 3. Marianne skriver:

  Ej efter den film så kan de da ikke have hjerte til ikke at sende barbapappa i massevis til jer!

 4. på nye eventyr skriver:

  eeejjj, så går hun der og peger og peger på æsken, åh lille LL.

  Jeg elsker chokoladen. Det er lækkert, og det er så underligt, for jeg er mest vild med det mørkeste mørke choko.

  Husk at holde os opdateret på hvad du hører, ik?

 5. Genialt! Jeg håber der kommer en opdatering.

 6. Marina skriver:

  Nåååååååå og øv.

 7. Mette skriver:

  Ej men altså, er der ikke nogen der kan skyde de skide kinderæg folk, av mit hjerte altså:-(

 8. M skriver:

  Ja er det ikke bare barske løjer? Talk about skuffet barn!!! Jeg skal nok kommer med en opdatering, når fragtmanden kommer med et helt vognlæs undskyld-ferrero-rocher-kugler og Barbapappafigurer:o)

 9. Rikke skriver:

  Nej hvor ærgeligt. Vi var vist lidt heldigere med den pakke jeg købte til påske, der var hele TO figurer i fra Barbapappa.

 10. Blondinen skriver:

  ååårh hvor er hun skøn! Og skuffet det stakkels barn. Håber de får rigtig ondt i maven de kinder-mennesker (og voldsom kløe et sted de ikke kan nå! Grr!

  • M skriver:

   Aj, de må godt kunne nå – men kløen skal være rigtig voldsom og de skal klø sig så heftigt at blodet driver og så skal der gå klammo infektion i skidtet og så skal der amputeres! SÅ tror jeg nok de lige tænker sig om en anden god gang før de snyder små søde børn:o)

 11. Anne Lotte skriver:

  Kom den der fragtmand nogensinde, eller hvad er slutningen på historien?
  :-)

  • M skriver:

   Hej Anne Lotte
   Næ, ingen dukkede op med et bjerg af kinderæg:o( Hørte aldrig fra Ferrero Rocher og jeg har uendelig voldsom lyst til at boykotte dem…men gud, hvor er det svært, når man er rimelig nuts med de der guldkugler de laver…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>