Der indrettes…

Ja okay, det ligner jo een stor farlig rodebutik med min blog for tiden, men jeg forsøger lige på at indrette mig her i mit hjørne af cyberspace, så jeg selv synes her er pizzehyggeligt og eddersmart at være:o) Hmmm….og lige nu er den da helt gal med headeren, der skiftevis viser grankogler og alufælge!!?!?!?!

Og så vil jeg bare lige tusind tak for alle jeres velkommen-tilbager. Hvor er I søde og hvor er det dejligt at I hænger på. Så tak for jer!!!!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

6 kommentarer til Der indrettes…

 1. Lene Balch skriver:

  Glæder mig til du kommer tilbage, jeg har savnet dine fiffige indlæg. :D
  Lene

 2. på nye eventyr skriver:

  Øj, anede ikke at der skete noget spass herinde!
  Hurra siger jeg bare lige!

  • M skriver:

   Juhuuu Pille. Indtil videre er her heller ikke sket særlig meget spass…men det kommer forhåbentlig:o) Tak for hurra:o)

 3. Anne skriver:

  Jeg er helt gået glip af alufælgene, mens jeg havde travlt med at blive nogens mor! Nu kan jeg skiftevis se bonsaitræ og grankogle, så jeg glæder mig til at se, hvad headeren byder på i fremtiden – måske ost?!

  • M skriver:

   Tillykke med moderligheden – det er en god ting at ha’ været travlt med:o)
   Og ost er bestemt ikke en dårlig idé! Foreløbig bliver det nok bare lige min gamle header indtil jeg får bygget en af ost;o) Grankoglen – den skal ihvertfald ud! ;o)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>