Søvn, min gamle ven – så mødes vi igen!

Ikke nok med at der er krig i mellemøsten og at Anni Fønsby er på udgang fra fængslet hver dag – og jeg havde ellers sådan glædet mig til at se, hvordan hun ville se ud efter to år uden botox og solarium! Nå men som om det ikke var rigeligt, at skulle forholde sig til krig og bordelmutteri, så har S og jeg altså også lavet et ørebarn! LL har haft ørebøvl siden april sidste år og vi har ikke sovet siden da. I mandags fik hun så lagt dræn i ørene for tredje gang og alle på matriklen har sovet lige siden! Hele natten! I streg du! Det er et sandt mirakel og jeg mærker langsomt nu, hvordan livet vender tilbage til mig. Jeg kan dæleme godt forstå, at man bruger mangel på søvn som torturmetoder i Abu Ghraib-fængslet! Det er absolut værre end at få revet neglene af med glødende tænger! Eller blive befamlet af Hansi Hinterseer! Eller spise sellerisorbet! Eller…ja jeg ku’ jo nok blive ved ik’!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>