Her går det godt! Send flere penge…

Batman i solskin! Det går godt her! Det går faktisk så godt at jeg intet har at skrive om. Jojo, for det har da altid været sjovest at skrive om noget man syntes var fesent eller umuligt eller irriterende eller trist eller noget i den dur.

Men det går godt! Til trods for dårlig hårdag hver dag! Vi er tilbaus fra Barcelona. Jeg føler mig nyforelsket i S og vores liv sammen. LL er topnuttet! Og det ser ud til at der er ved at ske noget superfedt på arbejdsfronten. Og ude i haven banker påsken på! Jeg har virkelig ikke noget at brokke mig over. Det går bare godt! Og jeg kan fysisk mærke det! Jeg har rullet mig rundt i antidepressiv medicin i et halvt år – og det hjalp mig med at fungere, men de hjalp mig dæleme ikke med at være glad! Pillerne trappede jeg ud af i januar og tilbage står jeg så: Usandsynlig glad og velafbalanceret! Så jeg kan helt af mig selv! Fungere altså! Og jeg har tabt et kg! 1 kg down and 1 million to go! Og Lykke Leth har endelig været i kanen med Anders Assing, og DET er vi faktisk nogen, der har ventet længe på!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

8 kommentarer til Her går det godt! Send flere penge…

 1. Leise skriver:

  Hihihihihi. Tror jeg elsker dig.

 2. Marianne skriver:

  For filan hvor jeg glad for at have fundet dig igen! Min rss-reader havde ødelagt dig!

  • M skriver:

   Tænk at blive decideret ødelagt af en rrs-reader – sådan een fræckert;o) Det skal så også lige siges, at jeg næsten først lige selv har fundet mig igen, så du er ikke gået glip af så meget;o)

 3. Marianne skriver:

  Det er jo bare skønt :)
  Og ja – endelig! Jeg glæder mig til sidste afsnit i aften af “Lykke” – alletiders serie..
  God søndag!

 4. Brit skriver:

  Fantastisk at høre at alting går fremad, og at du har det godt. Har virkelig savnet din blog. Min rss-reader har åbenbart også lukket din blog ned – så det er faktisk først for et øjeblik siden, at jeg ser, at du tilbage.

  Jeg håber virkelig, at det går godt med jobsøgningen – har selv været arbejdsløs i laaang tid, men er nu tilbage i arkæologien…….dejligt!!!

  Jeg glæder mig til at følge din dejlige blog igen.

  En fantastisk tirsdag til dig og din familie.

  • M skriver:

   Juhuuu, jeg er glad for at du stadig er med – til trods for, at jeg dæleme er gået hen og er blevet en sløv blogskriver! Og tillykke med at være tilbage i arkæologien – Ooooh, et privilegie det er, at beskæftige sig med det man holder af:o) Jeg har også fundet noget at rive i! Og jeg følger med i dit drivhusprojekt – for sådan et vil jeg også ha’! Skal bare lige rydde plads til det…så det bli’r nok først til næste år…:o)

 5. Maja skriver:

  Åh, jeg vil også til Barcelona!
  Thumps up for lykke (og Lykke).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>