Barcelona – nu også for dværge!

Barcelona! Så er vi pludselig her! Det er sådan noget, der kan lade sige gøre når man er arbejdsløs…så jeg begynder altså snart at holde mere og mere af denne arbejdsfrie tilværelse! Nå, men spanske mennesker har mærkelige døre med sære proportioner! Et styks datter agerer hermed målestok til vores dør. Og det er så ikke fordi en eller anden Frodo-dværg har flippet med at snedkerere sin helt egen dør – sådan ser hele opgangen ud hvor vi bor!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

27 kommentarer til Barcelona – nu også for dværge!

 1. Husmoder skriver:

  Jo det er. Sig det bare. I har taget en mærkelig dør med hjemmefra. Ing?!

  • M skriver:

   Johooo vi har Husmor! Vi tjekkede den ind hos Ryanair i Billund, det kostede heldigvis næsten ingen penge! Og så slæbte vi den heeeeeele vejen med ind i centrum af Barcelona og rev døren der allerede sad i karmen ud og satte vores egen i. Jeg er spændt på hvad ejerne si’r når vi afleverer hytten til dem i morgen;o)
   Arj, de’ gaz! Døren var her da vi kom – jeg sværger!!!

  • Elmira skriver:

   Suiirrspng to think of something like that

  • Hele mooie en vrolijke kaart. De roosjes zijn echt geweldig! Bedankt voor het meedoen met SSDS deze week. Wie weet tot ziens:)Succes met de trekking!

  • http://www./ skriver:

   Guau menuda prepación la del buey de mar, y con vídeo tutorial y todo. Esto tiene muuuucho nivel.la verdad es que nunca lo he probado pero tiene pinta de estar muy bueno. Menos mal que existen manos como las tuyas para llevárnos el buey directo al plato. Enhorabuena Chef!

  • http://www./ skriver:

   what is the best workout for abs that will give the fastest results?crunches? sit-ups? or what else is there? oh and dont mention anything about tools or machines. i want to do it naturally. i dont think there is anything other than situps or crunches for abs. but which is the best?

  • Rather superb entry, definitely informative information. Never ever imagined I would find the tips I need right here. I’ve been scouring everywhere in the web for some time now and had been starting to get disappointed. Thankfully, I stumbled onto your site and received exactly what I was struggling to find.

 2. Haha – en lille hobbit. God ferie!

  • M skriver:

   Jeg leder stadig efter den lille messingplade på bygningen, der siger “at i det herrens år bla bla bla…lod en hobbit denne bygning rejse for penge han havde tjent med sine bare næver!”…eller noget:o)

 3. M skriver:

  Jeg leder stadig efter den lille messingplade på bygningen, der siger “at i det herrens år bla bla bla…lod en hobbit denne bygning rejse for penge han havde tjent med sine bare næver!”…eller noget:o)

 4. Pingback: NinjaPoodleHaircut til mig | When in doubt, make tea!

  • Lorrie skriver:

   Real brain power on dispyal. Thanks for that answer!

  • http://www./ skriver:

   I’ve been looking for a post like this forever (and a day)

  • http://www./ skriver:

   Thank you for your site post. Jones and I have already been saving for our new ebook on this matter and your post has made all of us to save money. Your thinking really resolved all our queries. In fact, in excess of what we had acknowledged before we discovered your excellent blog. I no longer have doubts and a troubled mind because you have clearly attended to all of our needs right here. Thanks

  • http://www./ skriver:

   Un sincer si profund respect Majestatii Sale Regelui Mihai.Intregii familii Regale sa ajute Bunul Dumnezeu sa ii ocroteasca, sa ii intareasca in tot ce au de intreprins. Spre binele neamului nostru.Altetei Voastre multa putere si curaj. Cu deosebit respect,Manuela

  • 21st centurey skriver:

   buona serala mia opinione anzi critica è mossa non tanto nei confronti della rete ma all’utilizzo che molti cittadini ne fanno E tanti credono vivamente nel numero delle persone che seguono il proprio blog e profilo sui network … pensando che sia importante per la propria visibilità ed anche notorietà !!

  • http://www./ skriver:

   (Apparently my internet connection went down when I tried to post this before — sorry if it ends up appearing twice….)I’m pretty sure most of my sales to Australia come through one of Smashwords’ partners (mainly Apple, I think).

  • Hallo meine Lieblingsblondine Ich freue mich ach schon gaaaaanz dolle auf Dich! Den anderen, der Dir da immer Rockzipfel hängt stecken wir dann zu meinen Zicken und dann machen wir einen drauf oder was meinst!?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>