NinjaPoodleHaircut til mig

Gad vide hvorfor ingen forhindrede mig, da jeg sagde “Hey, jeg skal da til frisøren og ha’ permanentet mit hår!”? Helt ærligt! Ikke engang Sussis Leo får permanentet håret længere! Det var sjovt det første døgn…men nu er der ikke længere nogen, der morer sig! Jeg havde en eller anden naiv forestilling om at jeg ville komme til at ligne Glenn Close i Fatal Attraction – bare uden kogt kanin og køkkenkniv…og istedet render jeg rundt her og ligner Lecias og Allan Mortensens elskovsbarn. Og nu er jeg her i Spanien. Masser af air condition, ingen børste, ingen balsam – bare one enormous poodle on my head! Og jeg føler mig bare ikke sådan rigtig smart at se på!

Nuvel, så var jeg på et apotek i går og ville lige købe et aggregat til at rede min perm med. Jeg kunne vælge mellem at købe en spansk hårbørste til en milliard euro eller en god gammeldags og gennemplomberet morfar-redekam til 99 cent. Sidstnævnte snuppede jeg! Senere så jeg så at INDE i plomberingen lå et langt, tykt, sort hårstrå??!?!? Jeg ved godt at jeg ikke får ebola af at bruge en kam med fremmed hår på, men det er da alligevel klamt, ikke sandt kære Maude? I det hele taget synes jeg, at der er enorm mange lange løse hår i Barcelona – alle vejne. Bemærkelsesværdigt, så klamme mennesketing er, når de ikke længere sidder fast på et menneske!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

10 kommentarer til NinjaPoodleHaircut til mig

 1. Husmoder skriver:

  Jamen det er da også underligt, at det er så klamt. Men det er det. Og så tænker jeg lige, ang det der hår, at så længe det der hår, er noget med ninja – ja så er det vel fedt nok?

  • M skriver:

   Ninjahår! Jeg har ninjahår! Du får det til at lyde helt okay? Okay så! Jeg forsøger at favne mine ninjalokker!

 2. Leise skriver:

  Siger du at man ikke skal få lavet en permanent? Er det, det du siger? Hva? Hva?
  Går ellers her og har lyst…. men har ikke taget mig sammen endnu. Så er det du siger, hvis du altså sagde noget: lad være?
  Eller?
  :)

  • M skriver:

   Ja, jeg ville nok sige lade være…med mindre at det går hen og bliver en ekstrem uforløst følelse i dig, hvis du ikke får krøller! For så skal det da prøves! Og hey, bare fordi jeg ser fjollet ud, behøver du jo ikke også at komme til det;o)

 3. Flora skriver:

  Great ariclte, thank you again for writing.

 4. On va faire quelque chose…Tu vas soit la rire TRÈS jaune ou te foutre de ma gueule après…Quand t’auras ton premier enfant là…Relis ce que je viens de dire plus haut…Relis ton propos…Pis on en rejasera…On va voir qui va rire de qui lol

 5. Yeah…if you bought me a gym membership, I’d scratch your eyes out with my super-sharp cat claws. Don’t be making passive-aggressive comments about my saggy belly!I would like to bat around that hacky sack, though…

 6. Oj, så kuuult! Lkte spesielt godt kommoden på det nest nederste bildet!Sikkert en spennende jobb du har:)Jeg har ligget strak ut med influensa noen dager, og har knapt orket å sitte oppreist ved en data. Men begynner endelig å føle meg litt normal igjens, så nå skal våren nytes..!;)klemklem

 7. http://www./ skriver:

  बापरे! तुझी काय अवस्था झाली असेल……देवाचे आभार. कुठे एका छोट्याश्या घटनेने सुरू झालेली ही क्रान्ति आज किती भयंकर रुप धारण करून नासूर झाली आहे.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>