First, we take Entréen, then we take Berlin!

Det er mandag og jeg er stadig arbejdsløs eller “arbejdsmarkedsparat”, som jeg har lært den korrekte term er i dag! Hader når ting får nye fjollede termer. Nu må det heller ikke hedde en pedel eller en ventilationsneger* længere, nu hedder det en floor manager og en afro-ventilationsamerikaner (hvis denne er fra Amerika) Eller en afroventilationssvensker fra Sverige! Det bli’r ski så besværligt det hele! En afroventilationsfloormanagerdansker, må være den korrekte betegnelse for en person af afrikansk herkomst, der slår søm i mm på en skole?

Nå, sidespring! Jeg har rigeligt at ruske i! Og lige nu er det entréen, der skal ruskes. Og når den er færdig, så skal resten af huset ruskes. And believe you me – her er MEGET at gå i gang med! Jeg spår mange før-og-efter-billeder i den kommende tid! Her er loftet i entréen. Det er grimt! Jeg fjerner maling og gør det flot!

 

* Fik for et års tid siden en belærende mail fra en læser om, at jeg ikke burde skrive neger. Jeg beklager, at jeg nu kom til at gøre det igen…

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>