Inviterer du mig på kålsuppe i kuldegrader, så si’r jeg altså ikke ja!

Hjemmefra har jeg lært, at det er bedst, at man fjærter ude i det fri, så man ikke besudler andre folks næser med oplysningen om hvordan nogen dufter indvendig! Men hvad gør man når det fryser udenfor?

Lige fra jeg var barn har jeg tænkt, at når man fjærter i minusgrader, så afslører man jo også sig selv! For når nu man kan se sin egen ånde i kuldegrader, så kan man vel også se en fjært i det fri? Tak mor og far, for at ha’ givet mig sådan en videnskabelig interessant tvangstanke…

 

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

10 kommentarer til Inviterer du mig på kålsuppe i kuldegrader, så si’r jeg altså ikke ja!

 1. Marianne skriver:

  Ha ha ha ha! Ih altså – kan slet ikke holde op med at grine :D – og ja, det kan der være noget om det, så nu kan man hverken fjærte indendørs eller udendørs i disse frostdage; altså når der er folk omkring én :)

 2. Anne Sofie skriver:

  *begynder at tro på at du virkeligt er tilbage*
  En skam vi aldrig fik set hinanden til den udstilling på museet… Min søde mand var med på udgravningen…

  • M skriver:

   Oh Anne Sofie – jeg håber jeg er tilbage, føler det ihverfald sådan – dog lige afbrudt af influenza i sidste uge. Håber vi falder over hinanden en anden gang i museeumsregi:o)

 3. Lene Balch skriver:

  Det KAN man altså ikke! Min veninde gik engang foran mig i meget streng frost og bad mig sige til når der kom hvid damp fra rumpen af hende….det gjorde der ikke og hun fes altså rigtig meget og højt…. Ha ha det er ellers en sjov tanke :D

  • M skriver:

   Hvad hvis man er nøgen? Og der ikke er al det der vintertøj, til at absorbere? Jeg går nemlig tit nøgen ud i minusgrader…;o)

 4. Hahaha! Det har jeg aldrig overvejet. Jeg bliver nærmest nødt til at løbe udenfor for at prøve næste gang jeg skal….

  • M skriver:

   Jaaaa, gør det – og er du ikke sød at filme det og putte det på min blog? Så kan vi få svar på hvad der sker?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>