Dag 3: Godnat

Dag 3 som arbejdsløs er slet ikke ilde! Jeg er i gang med at rydde op i mig selv. Og i kælderen. Og i skuret ude i haven! Og i bilen! Og i vasketøjet! Og i min krop!

Så i dag har jeg bl.a. kastreret et af Sørens ølglas ved at fylde det med rødbedesmoothie. Jeg har planer om at tabe mig en milliard kg i den her måned, så den står på træning og sære smoothieversioner. Tog lige et billede af rødbededrikken, fordi den var da meget dekorativ som den stod dér i solskinnet. Og så knaldede jeg lige noget grønt-græs-noget på den, for det gør de der foodstylister altid i madblade – men putter de ornlig zyge gangstere i? Nææææ, det tror jeg ikke! Total pimpet smoothie!

Nåmmen, det der så er mit job, nu hvor jeg er arbejdsløs er, at få fixet diverse her i hytten. Alt har stået stille siden vi flyttede ind! Jeg starter i entréen – den med den helt særlige konstruktion, hvor reposen på trappen over det bette vindfang rager ned i…ja vindfanget! I dag ser det sådan her ud, i morgen smadrer jeg så meget jeg kan og bygger op på ny!

Jeg sidder og falder i søvn over tastaturet…jeg må i seng. Måske det var mit indlæg, der kedede mig så meget i smadder? Det er fordi at når man spiser rødbeder på likvid form, så stopper alt det sjove! Bum!

 

Arj, men se lige – hvor er det grimt og underligt. Tror nok lige at arkitekten havde røget en ordenlig bønne, da han tegnede hytten her…

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>