Dag 1: Uden job, men ikke længere på stoffer!

Så for pokker, nu tror jeg skisme jeg vender tilbage for alvor! Ikke al det Peter&Ulven-pjat jeg har kørt i det sidste halve års tid: Så er jeg tilbaus på bloggen, så er jeg væk og så dukker jeg op igen og sekunder efter er jeg væk og så melder jeg mit store Cher-Las-Vegas-comeback-show og KAPAUUW – så er jeg skredet igen. Men nu er der kommet andre boller på suppen. Autres boules dans la soupe…som man sikkert siger i Quebec…!

Nåmmen, grunden til at jeg har været så smadderfraværende er, at jeg har haft travlt med at gumle på mine antidepressive piller. De har gjort hverdagen en del nemmere, men jeg skal edderdæleme også love for, at de dræber enhver form for initiativ og kreativitet! Spørg mig ikke hvad jeg har fået tiden til at gå med i de sidste 6 måneder – for jeg ved det ikke! Men det var vist noget med, at jeg sad i sofaen med et strikketøj i skødet og en kage i mundvigen…

Men nu er der ild i enden på mig! Pillerne er lagt på hylden og jeg fungerer fortrindeligt uden dem! Mange ting har ændret sig i det sidste halve års tid- jeg har bl.a. taget gevaldigt med kg på! Jeg er blevet utroligt gråhåret! Jeg har fået nye briller! Jeg har knækket en negl! Men den største omvæltning er og bli’r nok, at jeg fra i dag er arbejdsløs!

Jep, arbejdsløs i Vestjylland! Det skal der nok komme nogle fiiiine frustrationer ud af! Men indtil videre er jeg begejstret over at få tid til at passe-pleje mig selv noget mere og være handyman i vores hus, som S og jeg efterhånden har forvandlet til et håndværkertilbud. Sådan går det, når det er sjovere at rive, flå og bryde ned istedet for at bygge op!

Nå, jeg stikker i seng – i morgen skal jeg drille nogle kristne mennesker…billeddokumentation følger…

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

12 kommentarer til Dag 1: Uden job, men ikke længere på stoffer!

 1. Dejligt at have dig tilbage! Nu må du ikke smutte væk igen!

 2. pialouise skriver:

  Fandme godt at høre fra dig igen. Og jeg glæder mig virkelig meget (helt personligt og egoistisk) over dit relancerede comeback. Mangen en stjerne før dig har lavet et par re-entrys, så deet er helt OK.
  Jeg er ked af at høre, at du har haft det så skidt, og at du er uden arbejde. Øv. Tilgengæld kan jeg afsløre, at 2012 har god karma. Så du kan roligt glæde dig og se lyst på fremtiden.

  PS: de der grå hår har jeg også – de kan farves væk. Jeg har tilgengæld fået svamp. Tænker at jeg er ved at gå i forrådnelse, man er vel ikke helt ung længere?

  • M skriver:

   Det er en god afsløring du der kom med! Ku’ godt bruge et godt karmaår!
   Og noget godt karmahår også – måske jeg bare skulle se at få det farvet? Og du har fået champignoner? Jeg tror ikke jeg skal ønske dig tillykke med dem? Og forresten, du ved godt hvem du skal besøge næste gang du kommer på her på egnen ik’? Du skal besøge miiiiiiig:O)

 3. Metten skriver:

  Hej – faldt over din blog for et par mdr. siden, og er vild med den! Dejligt du er tilbage :) Er selv 30+ med ikke så sovende søn, mand, hus og job – så lige en lille (fødsels)depressionsagtig ting. Synes heller ikke det hele er blevet lige så top let og lækkert som man engang gik og troede, så forsøger at gøre leverpostejen indbydende ;)

  • M skriver:

   Det varmer altid at man ikke er alene om at hænge med næbbet:o) Håber der vil skinne sol på dig og på leverpostejen og at det hele snart ser lettere ud:o)

 4. Maja skriver:

  Velkommen tilbage!
  Har tænkt på dig :)

 5. Marianne skriver:

  Velkommen tilbage :)
  Pudsigt nok kiggede jeg ind på din blog for et par dage siden, for at se hvordan det gik – har læst med på din blog tidligere – så herligt, at du vender tilbage nu!

 6. Husmoder skriver:

  Ikke om jeg fatter, hvordan det er sket, at jeg er gået glip af en fin række af indlæg fra din hånd. Men fraaaaaaaaaa nu af er jeg med. Go!
  Og så er jeg fannerme glad for at se dig!

 7. M skriver:

  Oh min favorithusmor, det er dejligt at vide at du er derude- og at du er med:o) Men jeg har dæleme også været væk længe…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>