Flop

Arj men det gik jo helt i ged med den nummertrækning. Og nu er der et vammelt insekt løs i køkkenet. Og LL skreg og kom alt for sent i seng. Og jeg stak mig i hånden med en steakkniv. Og af en eller anden grund taler jeg åbenbart med en dyb maskulin stemme med en snert af københavneraccent når jeg er nervøs. For jo, jeg var faktisk lidt nervøs – havde jo ægte seere og alt muligt!!! Men i særdeleshed var jeg nok nervøs over at skulle være tæt på et spindlersvin (som faktisk havde performet til UG da jeg holdte generalprøve med den!).

Nå, men jeg prøver da bare igen (forhåbentlig søndag). Men ikke med edderkop, det skal være noget der ikke er så sprælsk…jeg har ikke nerver til dyr med for mange ben!

http://www.ustream.tv/recorded/13557929

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>