:o)

Jamen, I var da helt pjattede med mit insekt-tv – hvis jeg altså skal tro på alle Jeres kommentarer. Tusind tak for dem, hvor er I søde:o) Jeg ville fælt gerne svare hver enkelte af jer, men jeg har lidt travlt, for jeg skal ud og lave noget hærværk…

Nå men den givvækvinder finder jo ikke sig selv, så jeg satser på en ny gang tv på mandag klokken 21.00. Denne gang skal jeg nok sørge for at LL er lagt i seng og at jeg finder et insekt, som jeg er lidt bedre til at håndtere. Og ingen knive! Og heller ikke uro og unødvendig snak, næææ – det bliver en seriøs og velproduceret live udsendelse…ja!

Og ellers har der været noget blogstille siden edderkoppen slap løs, men den sidste uges døgn har været præget af manglende søvn pga nattejazzende LL og pga lortestemning på jobbet, fordi der sidder nogle habitklædte idiotdjøffere 236 km herfra og gør livet surt for min branche.

Klokken er lidt over 22.00 og det var dét hærværk jeg kom fra. For jeg vil nu iføre mig noget regntøj og gå ud og lave noget ravage på en dum entreprenørs byggegrund. Hva’? HÆRVÆRK??? Ja, faktisk – men det er en pæn og glad form for hærværk og så må man godt…syn’s jeg! Men mere om det i morgen…

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>