Nuttet hærværk

50 meter fra hvor jeg bor, har der længe været en tom grund, som agerede grøn oase midt i byrummet.

Men lige efter juleaften sidste år kom der så nogle store mænd og gravede løs og støbte fundament i tocifrede minusgrader. Det er fjollet og rent byggeteknisk topdumt at gøre (det kan lade sig gøre med et tilsætningsmiddel i mørtelen, men er aldrig helt optimalt, men det er så en helt anden snak, som jeg ta’r en dag, hvor jeg virkelig er løbet tør for emner at skrive om!).

Nå, men der var jo så en forklaring på hvorfor der stod nogle starutter i arbejdstøj og brugte de hellige dage på at støbe et fundament. Det viste sig, at ejeren af grunden havde en byggetilladelse der udløb ved årsskiftet og skulle derfor fluks påbegynde sit byggeprojekt, hvis han ikke ville miste tilladelsen. Balladen er bare at ejeren ingen penge har at bygge videre for og derfor ligger det hele hen i noget grimmo rod nu!

Og når der er udsigt til noget æstetisk øjebæ-noget i form af store jordbunker med smadrede kloakrør og orange afspæringsdimser, da er tiden kommet hvor man må gribe i egen barm og lave noget botanisk hærværk.

Så forleden købte jeg et djævelsk stort læs blomsterfrø og har nu strøet dem ud over grunden i nattens mulm og mørke. Så nu krydser jeg alle mine naller for, at jeg snart kan poste et billede af en milliard glade og kulørte blomster!

Og til alle jer Claus Dalbyer derude, der nu ryster på hovedet og tænker “Tsk tsk tsk, pigebarnet aner jo intet om grøn vækst, man kan jo ikke så blomster i den slags muld, som har den gale ph-værdi og ikke er kultiveret korrekt” – ja ja jeg ved godt at jeg ikke har en bjælde forstand på botanik, men det kunne jo være at mit projekt alligevel kunne lykkes…

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

4 kommentarer til Nuttet hærværk

  1. Mavrick skriver:

    Hey, that’s the grseteat! So with ll this brain power AWHFY?

  2. That’s a genuinely impressive answer.

  3. C : Mea culpa. Lu trop vite comme bcp d’autres surement ! ^^Dans ce cas, je suis contre ce projet. On est dans un pays libre, on a le droit de s’habiller comme on veut dans la rue tant que ce n’est pas obscène, n’incite pas à la haine, …

  4. http://www./ skriver:

    we could let the cat out of the bag now….I was your SS and I thoroughly enjoyed being your SS. I am glad you were pleased with the few things that I chose to send you.I had a great SS – you should go see what I got from Rose.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>