Live fra Vestjylland Vol II

Altså jeg rager rundt ude i haven for at finde et insekt, som kan gå på live på klokken 21. Det er ikke nemt, for det skal være sprælsk nok til at kunne trampe rundt på bingopladen, men alligevel heller ikke så sprælsk at jeg ikke kan fange det! Jeg håber det lykkes, men jeg tror allerede nu at jeg må sige at der først bliver direkte gøgleri klokken 21.30! Jeg håber I stadig vil være med!

Jeg gi’r det her insekt-udtrækker-vinder-af-giveaway en sidste chance i aften og dur det ikke, vil jeg bruge nogle madvarer til at finde vinderen – det kan de nemlig også godt. Men så bli’r det med jeres direkte hjælp, nemlig via chatten der følger med den direkte udsendelse. Og kikser det også, så er vi på den gode gammeldags mand-slynger-tal-ud-metode…den er vist mere sikker og knap så klam!

Det er her det sner, klokken 21.30!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>