Jeg skulle egentlig bare hen i Tigerbutikken og købe en badeand…

…og PUFFFFFF, så skete det her istedet:

Jeg har i mange år ønsket mig en gyngestol og jeg har på det sidste også fælt ønsket mig en ny Mac! Efter dette skete, så har det altså været noget trælst at sidde foran skærmen, plus tasterne er begyndt at knase så sært efter LL har fyldt tastaturet med jord. Og så har jeg pludselig erfaret at jeg åbenbart er materialist, for sådan rent følelsesmæssigt, så er jeg ovenud glad og hel lun i die ganze körperbau over at være blevet ejer af denne længe ønskede stol og en spritny Mac!

Når man har fået en pengearv, så er det meget meget vigtigt at anskaffe sig et ikon for den arv…så det hele ikke bliver brændt af på huslån, SU-lån, kvartalsregninger, hårde hvidevarer og andet kedeligt! Den her stol kan jeg jo se mig selv sidde i som 80-årig. Se! Der sidder jeg! Med munden fuld af sherry og kransekage i mundvigen og med knold i nakken og rundt om mig er børnebørnene, som bliver fyldt med gamle røverhistorier fra dengang bessemor var ung… Uuuuhh, hvad? Var der nogen, der lige skrev kransekage?…ku’ jeg da egentlig godt lige ha’ nu. Jamen så si’r jeg tak for at der ligger en bager på vej til vuggeren…hejhej, jeg er smuttet!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

9 kommentarer til Jeg skulle egentlig bare hen i Tigerbutikken og købe en badeand…

 1. Rosie skriver:

  Hahaha! Ja, du er tilgivet. Det er tilladt at sige næsten alt som aprilsnar :)Jeg tænkte i går, at jeg ville vente til idag med at kommentere. Bare sådan hvis nu det var en apalgsnrr.Dejliit at du bliver, og jeg skal nok blive også :)

 2. These look so good! There is a candy store near me (that I try not to go into too often) that has chocolate covered potato chips…soooo good. I think adding peanut butter probably makes them ten times better.

 3. http://www./ skriver:

  That flower box on the table is stunning! and the dress…ah-mazing. I was thinking teal in my wedding colors but all I can think of is Jennifer Lopez saying "teal, the color of gang green" in The WEdding Planner. Such dilemmas, right?

 4. http://www./ skriver:

  I bet there was a button hole on each side and the hook slipped through one all the way to the hilt then just clasped the other like a meat hook. The guy in the drawing was probably wearing two because they didn’t make aprons in his rather portly size.

 5. http://www./ skriver:

  I’m a newbie looking to partner/learn from a local investor in the Houston, TX area. I don’t have much money or credit, but very good knowledge of Houston real estate having been an appraiser here for more than 25 years.

 6. Oh geinig zeg dat Madelon erin staat! Moet ik er ook maar een kopen, mooi excuus ;-))Enne, warmte en hoge luchtvochtigheid zijn volgens mij de ideale groeiomstandigheden voor paddenstoelen..? In mijn "kruidentuintje" barst het er ook van, raar hè?

 7. http://www./ skriver:

  hola vivo en barcelona quisiera saber si alguien me puede alludar a buscar trabajo en alemania, tengo nocion del idioma ya que vivi en solinguen cerca de colonia hace muchos años atras. tengo nacionalidad española pero estoy sin trabajo aqui en españa si alguien me puede alludar se lo agradeceria

 8. He’s not going to be traumatized at the vet’s office, but if BF is worried about it, he can have the vet come to his home to perform the euthanasia…it’s quite inexpensive. The dog is likely in pain, whether he shows it or not (cancer is not a kind disease). He should be seeing the vet, anyway, for some medications to make his last days more comfortable. If the BF doesn’t want to spend money on painkillers, the time to euthanize is now. Euthanasia is only around $25 (more if you choose cremation).

 9. I am no longer positive the place you are getting your info, but great topic. I must spend some time finding out much more or working out more. Thanks for magnificent information I was in search of this info for my mission.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>