Aaaaahhhhhh, natur!

Suk…Gåture langs søerne, hængen-ud i Fælledparken, kaffe på Panzone, gårdstemning i baghuset bag Trianglen, butikkerne i Nordre Frihavnsgade, studiet på skolen nede ved Kastellet, gåture på Langelinie, kaffe med de døde på Holmens kirkegård og så videre…Jeg savner ofte mit old hood…men jeg må komme med en indrømmelse…

…der er noget jeg kan li´ ved det her provinsliv! HVAD???? HVAD SKREV JEG LIGE DER??? ER JEG BLEVET NUTS? ER PAVEN IKKE LÆNGERE KATOLSK? FEDER RISKIKS MED TANDSMØR OG NUTELLA IKKE???

Arj okay altså, jeg indrømmer, at det her med hus og have og mand og barn og kreditforeningslån slet ikke er så tosset endda! LL sover efter at ha’ kløvet sin trommehinde vha mellemørebetændelse og jeg har lige været i haven. Og jeg kan godt forstå at læger er begyndt at ordinere folk en tur ud i botanikken istedet for en gang antidepressionspiller. For det er ovenud opløftende at møfle rundt derude og se ting gro! Jamen hva’ gi’r I mig? Mens jeg har vendt ryggen til, så har vores have helt selv bygget alt det her:

 

Jeg ved ikke hvad de er for nogen, jeg har ikke en bjælde forstand på natur, til trods for at jeg har været spejder i 10 år (men der lavede vi ikke andet end at spise kage, snakke om drenge og ryge de der hylstre som Tampax kom i). Eller jo, jeg kan da kende en påskelilje og en krokus når jeg ser den, men alle de blå dimser ved jeg ikke hvad er, men har gevaldig lyst til at lære!

Dog ryger Morten-Korch-Idyllen altså fløjten, når jeg så kigger hen på den her fætter, der står plantet et meget centralt sted i haven:

Tadaaaaaadaaa, øjebæen over alle øjebæer!!!

Og nej, dine øjne bedrager dig ikke. Her står simpelthen en rekvisit fra Fragglerne! En ovn af en slags. Og den er så tudegrim. Og umulig at få væk. Medmindre man er gammel hjemmeværnsmand og har noget krudt liggende i kælderen. Desværre kan S (det ubeskrivelige mærkelige menneske) godt li’ den, men jeg synes simpelthen den er SÅ æstetisk uhyrlig. Nogen der har en god idé til hvad man stiller op med sådan en røver? (Ovnen, ikke S! …eller jo, ved nærmere eftertanke måske også S;o)

UPDATE:

Det knippelskønne ved at have en blog er at man kan slynge et hvad-stiller-jeg-op-med-min-have-ovn-spørgsmål ud og så får man bl.a. dette forslag af dejlige Undreland-Anne:

DET er knageme sjovt Anne – og en rigtig god idé! Jeg er glad for at du gav den øjne og ikke en kødfarvet dragt på!!! Tak, dit sjove menneske!

 

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>