The power of MTV

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I morges stod jeg op og tænkte, at lige netop i dag ville jeg tabe mig 8 kg, så jeg smuttede ned i fitnesscenteret for første gang siden det her. Og så sad jeg dér på motionscyklen og pedalerede til synet og lyden af MTV. Og så skete der et eller andet! Normalt bliver jeg bare irriteret over det her nymoderns negermusik med makeuppede kvinder der formidler et helt forkert og forkvaklet kvindeideal med deres hårextensions og bouncende booties. Men nu gik der en djæfel i mig! Jeg fik lyst til at være vokset op i Harlem og ha’ danset mig ud af miserable kår og lyst til at få fikset mit hår og plukket mine øjenbryn.

Og den ene dagdrøm tog så lige den anden og jeg fik lyst til at bestige et par bjerge, lære at spille tennis og blive begæret af den franske tennistræner. Lyst til at danse tango i Buenos Aires, finde stjernetegn på himlen og spille klaver. Jeg fik lyst til at drøne med S til middelhavet og kissemisse i strandkanten. Lyst til at lære andre sprog, se store italienske katedraler, lære at synge, rapelle ned fra noget ret højt og lænke mig til en atomaffaldstransport. Lyst til at redde lidt af verden, lyst til at kramme  koalabjørne og føde børn, lyst til at samle alle dem jeg elsker og holder af i een stor bunke og så bare øse noget kærlighed ud over dem!!!

Bare ud at opleve, livserfare og sprede noget lååååve!!!

nå…men så hej hej – jeg smutter, jeg skal ud og luge hæk og det er jo mindst lige så fedt som at ryste sin booty op ad Usher…

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>