Krageben og Nik & Jay

Øj, jeg har ligget syg et par dage…rigtig syg. Jeg må ihvertfald ha’ været rigtig rigtig syg, for S kom med blomster til mig?!?!?!? Utroligt som en gang kulør natur pakket ind i cellofan kan lune ens indre! Men nu er jeg vågnet en anelse op til dåd. Og da jeg tjekkede mit spejlbillede ud i morges kunne jeg konstatere, at sådan en gang influenza er verdens bedste slankekur! For knageme om jeg ikke både har fået synlige kraveben og talje? Talje…åårh, goddav gamle ven, så mødes vi igen!

Og i går smuttede S i byen og købte et par hvide Nik&Jay-sneaks til LL. Dem fik hun på og fra mit sygeleje var jeg så vidne til at vores træværk stadig er grimgrønt, men også vidne til dette lille pludselige mirakel af en balancekunst:

Så nu kan hun snart blive jagtet på savannen! Og jep, hun er fyldt 1 år! Og livet har givet ret god mening siden hun kom til…

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

En kommentar til Krageben og Nik & Jay

  1. parallel profits skriver:

    I imagine parallel profits
    is for web marketers only.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>