What to do?

Søren Pilmark går op og ned ad gågaden her i byen hvor jeg bor (og ja, jeg pjækker fra arbejde i dag!). Bør jeg gå hen til ham og sige, at første gang jeg drømte at jeg rullede i høet med nogen, var med ham og Niels Anders Thorn? -Altså ikke begge på een gang, hver for sig jo! En slags blanding af de to! Er det min borgerpligt at oplyse ham om det? Eller skal jeg bare lade som ingenting?

Hey, og nu kan jeg se ham her fra den café jeg sidder på! Jeg kan råwe det ud af vinduet til ham?

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

11 kommentarer til What to do?

 1. Trine skriver:

  Det er din borgerpligt at oplyse ham om den slags.
  MENS dit kamera kører, så du efterfølgende kan dokumentere hans reaktion!

 2. Christina skriver:

  Du er fa´me fin Marie..

 3. på nye eventyr skriver:

  Ha! Det er skisme da skægt! Måske kan du bare lige liste hen og hviske ham det i øret.. Det virker da ikke særligt stalker agtigt, vel?

  Og velkommen back on track, jeg opdagede det jo først i dag!

 4. Anne skriver:

  Det var da lidt af en cliffhanger at efterlade os med – hva’ gjorde du, hva hva??
  Jeg er forresten sikker på, at det er derfor kendisserne tager til provinsen ;-)

 5. Jytte skriver:

  Narj du er tilbage … sikke da en dejlig opdagelse :)

 6. M skriver:

  Hmmm….nå, det blev desværre ikke til noget:o( Efter at ha’ set ham indtil flere gange i bybilledet, var han selvfølgelig ikke til at opdrive da jeg endelig havde drukket min kaffe færdig og ville ud af caféen og stalke ham.
  Måske er det nok meget godt…han havde måske stukket mig en kindfed og ringet efter politiet?

 7. Anette Kristine skriver:

  Uha kære M, både FK (har du set han har udgivet en bog) OG Søren P OG Niels Anders Thorn. Jeg arbejdede sammen med sidstnævntes kone i en pæn del år, hvis jeg skal føje lidt til røverhistorierne.

 8. Louise skriver:

  Okay jeg er spritny bloglæser men hold kæft hvor er du bare sjov! Øv med din depression men lyder som om at du er gevaldig tilbage fra the dark stuff. Fantastisk at læse en bundærlig, mega selvironisk, ligefrem kvindes fantastiske dagligdagsberetninger om alt fra hekseskud, carzy tilbud og Søren Pilmark (han er sgu da også lækker…) til MAC og bleuheldigheder. SKØNT, jeg blir hængende!
  Og ps: problemerne omkring at være for meget “en selv” i mødregruppen, mega sjovt. Kan kun sige at det er præcis sådan en jeg også blir. Og let’s face it: en mødregruppe skal sgu da have mindst en atypisk, selvironisk-snapp-i-replikken nybagt mor – ellers gider jeg satme ikke komme derhen. Drukner formentlig i speltboller, urtethe og brystbetændelsessnak :-)

 9. stedmor skriver:

  Thanks to my father who shared with me concerning this blog, this web site is truly remarkable.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>